Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Istoria ar fi putut să fie alta! ”Gigi Becali a fost dinamovist. La copii şi juniori a fost iniţial la Dinamo!” Dezvăluiri despre patronul FCSB

EXCLUSIV | Istoria ar fi putut să fie alta! ”Gigi Becali a fost dinamovist. La copii şi juniori a fost iniţial la Dinamo!” Dezvăluiri despre patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din fotbalul românesc, iar cu declaraţiile sale, latifundiarul din Pipera a ajuns chiar şi peste graniţe.

Din 2003, de când a devenit patron la FCSB, Gigi Becali a fost strâns legat de această echipă. De-a lungul timpului a anunţat de mai multe ori că o să renunţe la fotbal, însă până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

În ultimii ani, relaţia dintre Gigi Becali şi fanii clubului a fost mai tensionată, mai ales după ce patronul a recunoscut public că intervine la echipă chiar şi peste antrenor, impune anumiţi fotbalişti şi solicită schimbări.

În trecut, Gigi Becali a dezvăluit că are de gând să se retragă la mănăstire, dar până în acest moment nu a putut sta departe de fotbal, care este una dintre afacerile sale. Latifundiarul din Pipera a schimbat politica clubului în ultimii ani şi cumpără foarte mulţi jucători tineri români din campionatul intern, pe care îi creşte la FCSB, pentru ca mai apoi să emită pretenţii pentru a-i vinde pe sume impresionante de bani la echipe din afară. 

Ultimul mare tun financiar dat de Gigi Becali a fost după ce a reuşit să îl vândă pe Dennis Man la Parma pentru suma de 11 milioane de euro, iar Becali ar mai putea să primească alte două milione, în funcţie de performanţele pe care le atinge jucătorul. 

Totuşi, istoria ar fi putut să fie alta. Cornel Dinu, expertul TelekomSport, a susţinut că Gigi Becali a fost dinamovist, chiar dacă în trecut ironiza echipa care la acel moment era condusă de Cristi Borcea. Mai mult decât atât, patronul FCSB ar fi fost la juniorii lui Dinamo.  

”Gigi Becali a fost dinamovist. La copii şi juniori a fost iniţial la Dinamo!”

”Gigi Becali a fost dinamovist. La copii şi juniori a fost iniţial la Dinamo, la copii la Dinamo, la începuturile lui. A trecut timpul. Nu vreau să-mi aduc aminte că au fost oameni care au jucat la Dinamo şi la tenisul cu piciorul se faultau singuri.

Viaţa se schimbă. El, oarecum, simte fotbalul, problema e că fotbalul se antrenează. Fiecare joacă de capul lui. Nu există coeziune, e adevărată, dar asta trebuie să-i dea de gândit antrenorului. Tu ai putea să le comanzi dacă ştii şi intri în teren. Dacă nu, lasă-l pe antrenor. De la an la an impunerile lui au devenit şi mai agresive”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport. 

În familia Becali mai sunt declaraţi dinamovişti convinşi, după ce verii lui, Ioan si Victor, au recunoscut acest lucru.  

Afla mai multe despre: fcsb-becali-cornel dinu-dinamo 

viewscnt
Articole similare