Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Istoria Ligii 1 putea fi alta! Fostul preşedinte al clubului a recunoscut: "Ne desfiinţam în 2016. Conturile erau blocate"

EXCLUSIV | Istoria Ligii 1 putea fi alta! Fostul preşedinte al clubului a recunoscut: "Ne desfiinţam în 2016. Conturile erau blocate"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Fostul preşedinte al lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, a dezvăluit greutăţile prin care a trecut clubul, în ultimii ani.

Gaz Metan se putea desfiinţa în 2016

Clubul Gaz Metan Mediaş a ieşit, la începutul acestei luni, din insolvenţă. Hotărârea a fost făcută publică de către Tribunalul Sibiu şi a pus punct unei perioade de aproape patru ani.

Problemele financiare persistă la Gaz Metan, dar perioada critică a trecut. Ioan Mărginean a vorbit despre situaţia în care a preluat clubul, în 2016: 

"Vă spun o variantă scurtă. Noi, din 2016, când eram cu Pustai, am preluat echipa pentru 78 de zile, conturile erau blocate, am promovat, am fost pe primul loc şi ne-am trezit în 25 octombrie că ni s-a cerut falimentul. Dacă nu promovam din B în A, ne desfiinţam atunci. (n.r. - în 2016)", a declarat fostul oficial al lui Gaz Metan pentru Telekom Sport. 

Schimbare de preşedinte la Gaz Metan

Ioan Mărginean nu mai este preşedintele clubului Gaz Metan începând de marţi, a anunţat clubul medieşan.

"Eu bănuiam ce se întâmplă. Vă daţi seama, crocodilii stau în apă, au oxigen, dar trebuie să mănânce. Şi eu ştiam crocodilii. Crocodilul prim, îi place sau nu îi place, că nu mai răspunde la telefon la nimeni, e domnul primar. 

Acum îi trebuie echipa şi spune că nu dă bani dacă e Mărginean. El nu a dat bani în viaţa lui. După ieşirea din reorganizare, consiliul director şi-a intrat în rol. Pe perioada administraţiei judiciare, consiliul a fost suspendat. Eu eram pregătit pentru asta. Eu trebuia, anul trecut, să îmi prelungesc contractul cu doi ani, conform statutului. Eu am refuzat, pentru că nu scrie nicăieri că nu e voie mai puţin.... Şi am făcut pe un an. 

Eu am ştiut că vine războiul, dar nu ştiam că vine un război atât de rapid. Eu am crezut că ne aşezăm la masă, găsim variante, vorbim frumos, ce putem să facem bine pentru un club.  Ne-am trezit cu o declaraţie, că felicită clubul Gaz Metan, domnul primar, pentru ieşire, şi că cu noua conducere se va aşeza la masă ca să facă un buget", a declarat fostul preşedinte al lui Gaz Metan pentru Telekom Sport. 

Gaz Metan Mediaş ocupă locul 6 în play-off, cu 25 de puncte, după 8 etape.

 

Afla mai multe despre: gaz metanioan marginean 

viewscnt
Articole similare