Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Istvan Kovacs a vorbit despre eticheta de arbitru arogant care i-a fost pusă în Liga 1. ”Acele lucruri se întâmplă pe terenul de joc şi suntem bărbaţi!”

EXCLUSIV | Istvan Kovacs a vorbit despre eticheta de arbitru arogant care i-a fost pusă în Liga 1. ”Acele lucruri se întâmplă pe terenul de joc şi suntem bărbaţi!”

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul Istvan Kovacs a oferit un interviu în exclusivitate pentru TelekomSport.

Lui Istvan Kovacs i-a fost pusă în România ”eticheta de arbitru arogant”, iar cel mai recent conflict pe care arbitrul UEFA l-a avut a fost cel cu fundaşul Rapidului, Cristi Săpunaru. 

FCSB şi Rapid s-au duelat în derby-ul etapei cu numărul 20 a Ligii 1, iar gazdele au avut câştig de cauză, 3-1. Partida a avut mai multe momente tensionate, iar unul din ele l-a avut în prim-plan şi pe Cristi Săpunaru. Pe imaginile de la stadion s-a putut vedea cum Cristi Săpunaru ”îl sfida” pe Istvan Kovacs, arbitrul partidei. La acel moment, arbitrul a dezvăluit ce s-a întâmplat între el şi apărătorul Rapidului. 

Istvan Kovacs a dezvăluit în exclusivitate pentru TelekomSport că l-a deranjat faptul că a fost descris arogant. El a recunoscut că pe terenul de joc se întâmplă discuţii cu jucătorii, dar că aceste lucruri sunt normale şi bărbăteşti. Mai mult decât atât, el a spus că îşi înregistrează fiecare meci, astfel că nu poate fi acuzat de lucruri de care nu este răspunzător. 

”Acele lucruri se întamplă pe terenul de joc şi suntem bărbaţi!”

”Aceste lucruri m-au deranjat, pentru că eu nu sunt tipul cum am fost descris. Într-adevăr, pe terenul de joc se întâmplă discuţii scurte care poate îi deranjează pe unii dintre jucători, cum şi pe mine deranjează cum mi se adresează, dar acele lucruri se întâmplă pe terenul de joc şi suntem bărbaţi. Eu le consider şi le iau ca atare, dar acest subiect de arbitru arogant a pornit de mai multă vreme.

A pornit din 2011 când s-a spus despre mine că am folosit cuvinte urâte la adresa lui Vlad Munteanu, fost jucător de la Dinamo. Am fost confundat cu arbitrul, nici nu mai contează cine a fost, dar eu am avut o discuţie şi cu Vlad Munteanu şi cu cei din perioada respectivă şi nimeni nu a ieşit să spună adevărul, iar de aici aici s-a pornit imaginea care nu este în concordanţă cu adevărul.

S-a întâmplat o singură dată, când am folosit expresii nepotrivite şi mi-am cerut scuze, dar în rest, nu. (cu Florinel Coman, atunci? ) Da, şi subiectul pentru mine este încheiat, dar tocmai din acest motiv înregistrez toate meciurile, cum se procedează şi la UEFA. Când cineva o să mă acuze de ceva ce nu am făcut, o sa vă dau dumneavoastră, presei, să se vadă cine spune adevărul şi cine nu”, a spus Istvan Kovacs, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Interviul integral cu Istvan Kovacs va putea fi urmărit, miercuri, de la 20:30, pe canalul de YouTube Telekom Sport România.

Afla mai multe despre: istvan kovacs-liga 1-arbitraj 

viewscnt
Articole similare