Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Iulian Miu a fost la un pas de un super transfer: ”Am stat acolo, am jucat în amicale, dar nu s-au înţeles la bani”

EXCLUSIV Iulian Miu a fost la un pas de un super transfer: ”Am stat acolo, am jucat în amicale, dar nu s-au înţeles la bani”

Fotbal

Comentarii

În 2002, Iulian Miu a fost la un pas de un transfer la Dinamo Kiev. Fostul internaţional român a fost chiar în cantonamentul puternicei grupări din Ucraina.

Fostul internaţional român, Iulian Miu (45 de ani) a fost la un pas de un transfer mai puţin cunoscut. Miu putea ajunge la Dinamo Kiev, după şase ani petrecuţi în Ghencea, la Steaua.

De trei ori campion al României cu gruparea bucureşteană, Miu a povestit la Telekom Sport cum a ratat mutarea la gigantul ucrainian: ”Eu am avut o perioadă când am stat şi la Kiev şi după aceea am avut o perioadă când am stat cu ei în Antalya. Voiau să mă vadă şi am stat în două cantonamente, nu s-au înţeles la suma de transfer, după care am plecat liber de contract” a povestit Miu.

Fostul internaţional român a evoluat chiar în câteva meciuri amicale pentru cunoscuta grupare din Kiev: ”Amicale au fost şi am stat în cantonament în Antalya, am jucat meciuri amicale. Era şi Cernat pe acolo în perioada aceea, puteţi să îl întrebaţi. Cred că nu era mai mult de un milion de euro, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”

Miu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport şi despre salariul pe care îl avea în acea vreme la Steaua: ”Deja era salariul crescut, undeva la 60 de mii de dolari pe an. Era un salariu, cam printre cele mai mari în acea perioadă” a mai spus fostul internaţional român.

  • 6 trofee a cucerit Iulian Miu cu Steaua, printre care trei titluri de campion al României
  • 8 selecţii a adunat în prima reprezentativă
  • Bursaspor este singura formaţie din străinătate la care a evoluat (timp de trei ani)
  • 150 de meciuri are Miu pentru Steaua

Afla mai multe despre: iulian miusteauadinamo kiev 

viewscnt
Articole similare