Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iulian Miu, devastat de vestea că Martin Tudor a murit: ”Eram prieteni...Sunt şocat, nu mai înţeleg nimic din viaţa asta”

EXCLUSIV | Iulian Miu, devastat de vestea că Martin Tudor a murit: ”Eram prieteni...Sunt şocat, nu mai înţeleg nimic din viaţa asta”

Special

Comentarii

Vestea că Martin Tudor a decedat l-a cutremurat pe Iulian Miu, care i-a fost coleg la Steaua. Miu spune că nu ştia să aibă vreo problemă medicală.

Sportul românesc este zguduit de o nouă tragedie. Martin Tudor, 43 de ani, a decedat în această dimineaţă după ce a suferit un infarct. Fostul portar al Stelei şi al lui CFR Cluj se afla la Reşiţa şi s-a simţi rău după ce s-a ridicat de la masă şi familia a chemat imediat ambulanţa. Însă medicii nu au mai putut face nimic şi au constat decesul în jurul orei 10:00.
 
Iulian Miu, cel care a fost coleg la Steaua cu Martin Tudor, este devastat. Fostul mare fundaş spune că rămăsese prieten cu Martin Tudor şi nu ştia să aibă vreo problemă medicală: 
 
”Am aflat azi-dimineaţă... Sunt şocat, nu mai înţeleg nimic din viaţa asta. Nu-mi vine să cred... Am fost colegi la Steaua, aveam o relaţie foarte bună cu el. Ne mai întâlneam, am rămas prieteni buni. Nu avea vreo problemă medicală. Da, sunt şocat, nu ştiu ce să mai zic... E tragic ce se întâmplă”, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.
 
Martin Tudor şi-a început cariera la seniori la Jiul Petroşani, unde a evoluat un singur meci în sezonul 1996/1997. A urmat transferul la Olimpia Satu Mare, mutare care l-a adus în atenţia Stelei. Roş-albaştrii l-au transferat în 1999, iar Martin Tudor s-a impus rapid în poarta echipei din Ghencea, unde a stat până în 2005. A mai evoluat la CFR Cluj şi la Universitatea Cluj, iar în 2008 şi-a încheiat cariera de jucător şi a devenit antrenor cu portarii la gruparea roş-albastră.
 
Imediat după ce şi-a încheiat colaborarea cu echipa din Ghencea, Martin Tudor a continuat să se ocupe de pregătirea portarilor la la Universitatea Craiova, Al-Ittihad Jeddah, unde a făcut parte din staff-ul lui Victor Piţurcă, şi la Daco-Getica.
 
 

 

Afla mai multe despre: iuliu miu 

viewscnt
Articole similare