Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Iuliu Mureşan a anunţat că Duşan Uhrin rămâne la Dinamo: ”Am vorbit cu el până la 1 noaptea” Ce spune despre insolvenţa clubului

EXCLUSIV Iuliu Mureşan a anunţat că Duşan Uhrin rămâne la Dinamo: ”Am vorbit cu el până la 1 noaptea” Ce spune despre insolvenţa clubului
Comentarii

Iuliu Mureşan a vorbit în cadrul emisiunii Euro Center de la Telekom Sport despre situaţia băncii tehnice de la Dinamo.

Noul oficial al lui Dinamo a vorbit despre situaţia lui Duşan Uhrin Jr. tehnician despre care s-a zvonit în ultima vreme că ar urma să plece de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

”Duşan Uhrin am vorbit cu el şi rămâne. Am vorbit cu el când a plecat şi i-am spus că plec, dar mi-a promis că revine. Avea bilete de dus, dar şi-a luat şi de întors. Aseară am vorbit cu el de la 11 până pe la 1 noaptea. Azi am fost la echipă, am vorbit cu el şi la antrenament şi cu toţi jucătorii. Din punctul ăsta de vedere lucrurile au intrat pe un făgaş normal” a mărturisit Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

”Procedura insolvenţei are nişte reguli foarte clare. În câteva zile vom face o evaluare a bugetului, a intrărilor în primul rând, apoi vom dimensiona cheltuielile. Desigur, insolvenţa ne limitează cumva la nişte lucruri, dar ne dă şi linişte, pentru că la ceea ce ne angajăm şi salariile pe care vrem să le dăm , e obligatoriu să le plăteşti şi le vom plăti” a mai completat Iuliu Mureşan.

Uhrin Jr a revenit la Dinamo în aprilie 2021 şi a condus formaţia din Ştefan cel Mare în zece partide. Tehnicianul a contribuit decisiv la salvarea ”câinilor„ de la retrogradare, el reuşind să câştige cinci din cele zece meciuri. În alte trei partide, Uhrin Jr a înregistrat rezultate de egalitate. Formaţia sa a maract de 16 ori şi a încasat 13 goluri. 

Afla mai multe despre: duşan uhrin jriuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare