Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Iuliu Mureşan comentează situaţia de la Cluj: ”S-a gestionat greşit totul. Jucătorii erau derutaţi”

EXCLUSIV Iuliu Mureşan comentează situaţia de la Cluj: ”S-a gestionat greşit totul. Jucătorii erau derutaţi”

Superliga

Comentarii

Haos la Cluj! Marius Şumudică a mers la antrenamentul pe care îl avea programat în această dimineaţă, dar a fost blocat de paznici să intre în cantonament.

Înfrângerea cu 1-6 la general în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad a agitat foarte rău apele la CFR Cluj. Neluţu Varga a decis să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu, însă lucrurile nu s-au oprit aici.

În această dimineaţă, Marius Şumudică s-a prezentat la baza de antrenament, dar paznicii nu l-au lăsat să intre. 

Iuliu Mureşan a fost preşedinte în Gruia şi ştie cum decurg lucrurile la Cluj după o înfrângere de genul.

”Eu m-aş bucura să fie o împăcare, nu ştiu dacă rămâne antrenor. Decizia e a celor care conduc clubul. S-a gestionat greşit situaţia. Nu a fost o minte limpede, cineva cu calmul necesar, care să liniştească lucrurile.

Te poţi despărţi de un antrenor, dar mai poţi negocia clauzele acelea. S-a gestionat greşit, am văzut şi eu acele imagini de la stadion de azi. Cei care conduc clubul efectiv erau implicaţi în incident. Nici nu au fost prezenţi, probabil. Marian Copilu nici nu cred că mai erau la birou. 

”Ideal e să te desparţi cu o străngere de mână, să laşi loc de întors!”

Jucătorii erau derutaţi, o lipsă de comunicare, de gestionare a situaţiei. 

La un moment dat, iei decizia de a schimba antrenorul. Ideal e să te desparţi cu o strângere de mână, să laşi loc de întors, că peste ani poate veni să mai lucreze. Depinde şi cum te desparţi. Oricum, nu aşa cum s-a întâmplat acum”, a declarat Iuliu Mureşan, în direct, la Telekom Sport.

Ce scop şi-a atins Marius Şumudică după ce nu a fost lăsat să intre pe stadion: "E regie!". Ce s-ar fi întâmplat la CFR Cluj | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cfr clujiuliu muresanmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare