Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan confirmă plecarea lui Costel Enache de la Hermannstadt. Cu cine a luat legătura conducerea sibienilor

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan confirmă plecarea lui Costel Enache de la Hermannstadt. Cu cine a luat legătura conducerea sibienilor

Fotbal

Comentarii

Costel Enache şi-a anunţat demisia după înfrângerea cu FC Botoşani din etapa a 11-a a Ligii 1, scor 1-0. Iuliu Mureşan, preşedintele clubului FC Hermannstadt, a anunţat că a încercat să-l întoarcă din drum pe antrenorul de 46 de ani a fost de neînduplecat.

”A anunţat că dacă nu o să câştige, o să-şi dea demisia. Eu am crezut că face această chestie ca să-i motiveze pe jucători. Nu am jucat prea bine, dar nu i-am cerut demisia. Am încercat acum, după meci, însă nu am putut să-l întorc din drum.

Foarte multe piste nu sunt... Cel puţin nu sunt mulţi antrenori mai buni decât Costel Enache. Am şi dat două-trei telefoane. 

Pe listă sunt antrenori care sunt liberi, sunt şi antrenori străini”, a spus Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Conform unor informaţii apărute în presă, conducerea echipei din Sibiu intenţiona să-l înlocuiască oricum pe Enache cu Eugen Neagoe. Iuliu Mureşan a recunoscut, în direct la Telekom Sport, că Eugen Neagoe se află pe lista antrenorilor care ar putea ajunge la echipă.

Afla mai multe despre: iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare