Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Iuliu Mureşan despre meciul cu FCSB: "O să fie mai uşor decât cel cu Chiajna!"

EXCLUSIV Iuliu Mureşan despre meciul cu FCSB: "O să fie mai uşor decât cel cu Chiajna!"

FCSB

Comentarii

Dan Petrescu va vedea din tribună meciul cu FCSB. Aşa a hotărât ieri Comisia de Disciplină a Federaţiei, care l-a suspendat pe antrenorul clujenilor pentru două etape şi l-a penalizat cu suma modica de 360 de lei pentru eliminarea din meciul cu CS U Craiova.

Până la derby-ul cu FCSB, Petrescu nu va sta pe bancă nici duminică, atunci când echipa lui are deplasare la Chiajna. "La meciul cu Steaua jucatorii se mobilizeaza si daca nu le spunem nimic. Si o sa fie multi spectatori, o sa fie presiunea spectatorilor, pozitiva pentru jucatorii nostri, deci meciul cu Steaua s-ar putea sa fie mai usor decat cel cu Chiajna. Ei anunta ca obiectiv principal e castigarea campionatului. Si nu Europa League", spune Iuliu Mureşan în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică crede că jucătorii săi pot trece peste eşecul din campionat cu FC Viitorul: “În campionat am pierdut un singur joc, cu Viitorul. Ne doream să câştigăm pentru că obiectivul nostru principal este să câştigiam campionatul. Dacă nu am câştiga campionatul ar fi un eşec pentru mine. Nu am făcut un joc bun cu Viitorul, dar am încredere în băieţi. Eu cred că putem trece peste acest eşec cu Viitorul. Am pierdut un meci, la noi se face înmormântare. Eu nu sunt aşa, analizez ce s-a întâmplat şi apoi urmează un alt meci după şapte zile”.

 

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujsteauafcsbdeclaratiiexclusivnicolae dicatelekom sport 

viewscnt
Articole similare