Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Iuliu Mureşan îl apreciază pe Mihai Iosif: ”Are un farmec aparte. Ştie să facă atmosferă la echipă”

EXCLUSIV Iuliu Mureşan îl apreciază pe Mihai Iosif: ”Are un farmec aparte. Ştie să facă atmosferă la echipă”

Rapid

Comentarii

Derby-ul din Liga I dintre Dinamo şi Rapid va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe telekomsport.ro.

EXCLUSIV Iuliu Mureşan îl apreciază pe Mihai Iosif: ”Are un farmec aparte. Ştie să facă atmosferă la echipă”

Va fi prima confruntare dintre cele două echipe de tradiţie în primul eşalon românesc după o pauză de mai bine de şase ani, venită în urma retrogradării formaţiei giuleştene.

Cele două echipe aşteaptă cu nerăbdare confruntarea. 

Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit într-un cadru oficial a fost pe 11 aprilie 2015, tot pe terenul lui Dinamo, atunci când "câinii" se impuneau cu 2-0.

Iuliu Mureşani, preşedintele echipei Dinamo, a prefaţat derby-ul cu Rapid. 

”Noi nu vrem să obţinem decât victoria pentru că avem nevoie, am obţinut două victorii la începutul campionatului şi de atunci avem un şir de înfrângeri. Sper ca lucrurile odată cu venirea lui Mircea Rednic se reglează încet încet. Văd că se lucrează mult mai bine decât înainte.

Rapid este o surpriză pentru că a fost la un moment dat pe locul 2. După ultima victorie cu CFR au moral bun şi echipa are potenţial.

La un meci din ăsta nu poţi să spui că este o favorită, oricare echipă poate să câştige. Eu sper să fim noi aceia că avem foarte mare nevoie de puncte.. mai mare nevoie de puncte decât are Rapidul”, a declarat Mureşan, in exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Cuvinte de laudă pentru Mihai Iosif

Intrebat despre Mihai Iosif, carismaticul antrenorul al echipei Rapid, Mureşan a mărturisit: ”Mie mi-e simpatic are un farmec este ceva aparte în peisajul fotbalului românesc şi a făcut treabă. E şi tehnic sigur .. că lucrează bine şi ştie să facă atmosferă la echipă, să îi ţină uniţi şi e foarte important la o echipă de fotbal acest lucru.  

E un personaj care este aparte.. este altceva faţă de ce este în fotbalul românesc!”.

Impresiile unui fost căpitan din Ştefan cel Mare ce are să o înfrunte pe Dinamo alături de Rapid: ”E mai puţin important trecutul”

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifdinamoiuliu mureşanca 

viewscnt
Articole similare