Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jackpot! Ce salariu are Valentin Mihăilă la Parma

EXCLUSIV | Jackpot! Ce salariu are Valentin Mihăilă la Parma

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă (20 de ani) a prins transferul carierei în vară, când a fost cumpărat de Parma cu opt milioane de euro de la U Craiova. Atacantul va juca în Serie A, iar Giovanni Becali a dezvăluit, în direct la Telekom Sport, ce salariu încasează Mihăilă la Parma.

Ce salariu are Valentin Mihăilă la Parma. Giovanni Becali a dezvăluit suma care îi intră în conturi fotbalistului

Invitat la Telekom Sport, Giovanni Becali a abordat mai multe subiecte interesante legate de fotbalul românesc şi nu numai, iar, printre altele, a dezvăluit ce salariu are Valentin Mihăilă la Parma, echipă din Serie A care tocmai l-a achiziţionat de la U Craiova pe o sumă foarte mare.

"Mihăilă are 640.000 de euro, net, la Parma", a dezvăluit Giovanni Becali, la Telekom Sport. Parma l-a achiziţionat pe Valentin Mihăilă cu opt milioane de euro.

Promovat la echipa mare a Craiovei de la juniori, Valentin Mihăilă a fost cumpărat de Parma în octombrie 2020 şi a semnat cu italienii până în 2025. În perioada petrecută la U Craiova, atacantul comparat cu Gareth Bale datorită vitezei pe care o dezvoltă în sprint a strâns 71 de meciuri, zece goluri şi 13 pase de gol.



La naţionala de tineret, Valentin Mihăilă a strâns şase selecţii şi a marcat de cinci ori.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin mihailasalariuparmaitaliaserie agiovanni becali 

viewscnt
Articole similare