Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Joacă Alexandru Tudor teatru prin apariţiile sale excentrice? ”Pentru mine, el e diferit. Noi aveam discuţii cu el şi era un om normal”

EXCLUSIV Joacă Alexandru Tudor teatru prin apariţiile sale excentrice? ”Pentru mine, el e diferit. Noi aveam discuţii cu el şi era un om normal”

FCSB

Comentarii

Cristi Balaj, un apropiat al lui Alexandru Tudor l-a descris pe fostul mare arbitru internaţional în cadrul emisiunii Minutul 91.

Tudor a surprins în ultima vreme prin apariţiile sale publice. Cristi Balaj, expert Telekom Sport şi un apropiat al lui Tudor a vorbit despre prietenul său în cadrul emisiunii Minutul 91: ”Pentru mine, el e diferit. Noi aveam discuţii cu el şi era un om normal. El ştie că apare în imagini, ştie că îl filmaţi, că îl urmăriţi şi apare la televizor. Chiar dacă probabil nu îşi doreşte acest lucru, el ştie. Din momentul în care stai aşa, înseamnă că aşa vrei să te prezinţi. Eu glumesc cu el, vorbesc cu el. Nu vă ascund că am vorbit cu el la telefon, m-a căutat la Agenţie. Şi i-am zis, vii, dar îţi aranjezi barba când vii la mine!” a povestit Balaj.

El a rememorat şi un episod petrecut recent: ”L-am sunat că m-a rugat bucătarul unde mănânc eu, să îl ajut cu nişte invitaţii.  Pe cine să sun, îl sun pe Tudor. Sandule, am pe cineva care m-a rugat să îl ajut cu două invitaţii. Şi zice, Cristi, ai o obligaţie? Nu, e omul care găteşte unde mănânc, eu plătesc... Mă, dar ai o obligaţie? Nu e o obligaţie. Dacă vrei, îl ajutăm pe om, dacă poţi. Stai că invitaţiile sunt la palat, nu sunt la mine. Gata, uită că te-am rugat. Să fii sănătos, nu stau să mă rog de cineva” a mai adăugat Balaj. 

Afla mai multe despre: alexandru tudor 

viewscnt
Articole similare