Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jocuri de culise în Liga 1? Panduru şi Dinu, reacţii după declaraţiile lui Dandea: "După ce l-am auzit, trebuie să-mi pun un semn întrebare. Cu siguranţă există plicuri care vin din altă parte"

EXCLUSIV | Jocuri de culise în Liga 1? Panduru şi Dinu, reacţii după declaraţiile lui Dandea: "După ce l-am auzit, trebuie să-mi pun un semn întrebare. Cu siguranţă există plicuri care vin din altă parte"

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru (49 de ani) şi Cornel Dinu (71 de ani), specialişti Telekom Sport, au vorbit în direct la emisiunea Minutul 91 de la Telekom Sport despre un subiect sensibil. "Procurorul" Dinu a spus că anumite echipe din Liga 1 sunt motivate financiar de către altele direct interesate în lupta pentru titlu şi cupe europene.

Totul a pornit de la o declaraţie dată de Alexnadru Dandea, fundaşul Astrei, care a declarat după Astra - CFR Cluj 2-2 că fotbaliştii de la Giurgiu au încasat prime speciale în partidele cu FCSB şi CFR, dar nu ştie de unde au venit banii. Panduru şi-a pus un semn de întrebare, după vorbele lui Dandea. "După ce-l aud pe Dandea trebuie să-mi pun un semn de întrebare", a spus Basarab Panduru, la Minutul 91 de la Telekom Sport.

Cornel Dinu a plusat şi a spus că e sigur că mai există "plicuri" cu care echipele direct interesate în lupta pentru anumite obiective le motivează pe cele fără niciun obiectiv în play-off. "Nu cred că valize, dar plicuri cu siguranţă vin şi din altă parte pentur a motiva nişte echipe. Nu e pe un fond de nobleţe ca în străinătate, acolo e în continuare la fel, dar acolo se mişcă înţelegeri pe bază de onoare şi reciprocitate. Câştigă cineva cu obligaţia de a-i da puncte ăn altă parte, în campionatul viitor. Nu se mişcă sume de bani", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Dandea: "Am avut prime cu FCSB şi CFR. Nu ştiu cine aduce banii"

După meciul Astra - CFR 2-2, Alexandru Dandea a făcut o declaraţie controversată. Fundaşul Astrei a spus că el şi colegii săi au avut prime speciale în meciurile contra FCSB şi contra CFR Cluj, dar nu ştie de unde au venit banii. „În seara asta nu mă aşteptam să întoarcem, trebuie să recunosc. Nu ţin minte ca CFR să fi condus cu 2-0, apoi să fie egalată. I-am prins într-o situaţie neplăcută, am înţeles că au nişte probleme la club. Noi avem prime stipulate pentru fiecare lucru, dacă terminăm pe locul 3 vom încasa nişte prime foarte bune. Ne luptăm pentru ele. Nu se pune problema să nu le luăm, întotdeauna am obţinut banii într-un fel. La ultimele două meciuri (n.r. cu FCSB şi CFR) am avut şi prime separate, în afară de ce am avut în contract. Nu ştiu cine aduce banii, conducerea ne anunţă asta”, a declarat Dandea la Look Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinubasarab panduruliga 1jocuri de culise 

viewscnt
Articole similare