Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Jos pălăria! Discursul plin de fair-play al cuplului Mladenovic - Garcia după victoria în faţa lui Halep - Niculescu: ”Îmi pare rău pentru voi, românii! Nu ne-am simţit acasă”

VIDEO EXCLUSIV | Jos pălăria! Discursul plin de fair-play al cuplului Mladenovic - Garcia după victoria în faţa lui Halep - Niculescu: ”Îmi pare rău pentru voi, românii! Nu ne-am simţit acasă”

Tenis

Comentarii

Kristina Mladenovic şi Caroline Garcia au avut discursuri pline de fair-play după ce au învins cuplul Halep - Niculescu şi s-au calificat în finala Fed Cup.

România a ratat dramatic prezenţa în finala Fed Cup. În meciul decisiv, cel de dublu, cuplul Mladenovic - Garcia a trecut în trei seturi intense de Halep - Niculescu, 5-7, 6-3, 6-4. La final, franţuzoaicele au fost fair-play:
 
”A fost un meci epic, dificil. Publicul a făcut o atmosferă pe măsură. Am avut şi puţin noroc. Ştiu că sunteţi de la o TV românească, îmi pare rău pentru voi, aţi fost extraordinari tot weekendul şi fanii, şi jucătoarele, e greu să vorbesc cu voi, dar meritaţi la fel de mult ca noi să fiţi în finală. Echipa voastră, România, a oferit un duel fantastic pentru toată lumea”. a declarat Kristina Mladenovic pentru Telekom Sport.
 
Caroline Garcia a menţinut linia discursului: ”E ireal. A fost o zi extrem de lungă. A fost intens de la primul până la ultimul punct. Nu ne-am simţit acasă, publicul românesc a fost fantastic. Cred că s-a trăit din plin şi de acasă, dar pe teren ne-am păstrat concentrarea. Toată lumea a adus puncte. Suntem fericite şi mândre. (Ai mai putea juca? Nu eşti obosită?) Sunt un pic obosită. La dublu nu a fost deloc uşor. Toată lumea m-a ajutat, Kristina m-a ajutat, în setul doi a fost foarte dificil, am obţinut câteva puncte gratis şi ne bucurăm foarte mult”, a spus Caroline Garcia.
 

Afla mai multe despre: mladenovicgarcia 

viewscnt
Articole similare