Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătoarea naţionalei care spune lucrurilor pe nume! Crina Pintea, după dezastrul de la EURO 2020: "Să renunţăm la modelul învechit! Am rămas în urmă"

EXCLUSIV | Jucătoarea naţionalei care spune lucrurilor pe nume! Crina Pintea, după dezastrul de la EURO 2020: "Să renunţăm la modelul învechit! Am rămas în urmă"

Handbal

Comentarii

Pivotul de la CSM Bucureşti şi al naţionalei României, Crina Pintea, a făcut o analiză a parcursului tricolorelor la Campionatul European de handbal.

Naţionala României a încheiat fără punct grupa principală de la EURO 2020, a înregistrat o singură victorie în competiţie, cu Polonia, în grupa preliminară, şi a ocupat locul 12 la general, cea mai slabă clasare din istoria participărilor la Campionatul European.

"Eu încerc să văd partea pozitivă a lucrurilor şi am văzut foarte multe lucruri pozitive şi frumoase. Cred că e foarte important să le luăm cu noi şi să mergem mai departe. Să îmbunătăţim lucrurile mai puţin bune şi cred că asta o să ne ajute. Am văzut foarte multe lucruri frumoase, poarta a funcţionat foarte bine, Lorena (n.r. Ostase) a jucat super bine, au fost câteva momente frumoase în joc care au funcţionat, nu au fost suficiente pentru a câştiga meciuri. Cu timp şi răbdare o să fie şi mai multe momente de genul acesta. 

Îmi pare foarte rău că n-am fost acolo. E foarte important să muncim mai mult toate şi aici mă includ şi pe mine, pentru că handbalul se joacă la alt nivel şi, pentru a ne bate cu cei puternici, e foarte important să ştim unde suntem şi unde vrem să ajungem", a declarat Crina Pintea pentru Telekom Sport. 

Crina Pintea: "Am rămas în urmă din toate punctele de vedere"

"Trebuie să lucrăm cum se lucrează azi, în 2020, trebuie să renunţăm la modelul acela învechit şi să lucrăm cum se lucrează azi şi să ne adaptăm cum e azi. De aceea  Rusia, Norvegia, Franţa, Danemarca sunt unde sunt, pentru că s-au adaptat şi muncesc cum se munceşte în 2020. Mi se pare că noi am rămas în urmă din toate punctele de vedere. 

Dacă muncim ca acum 20 de ani, în ritmul acela nu o să progresăm, pentru că Norvegia lucrează cum se lucrează azi. Progresăm învăţând lucruri noi. Handbalul se joacă la un alt nivel şi se pune accentul pe foarte multe lucruri la care noi ducem lipsă", a mai spus handbalista. 

 

Afla mai multe despre: crina pinteacampionatul european de handbal 

viewscnt
Articole similare