Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorii CFR-ului se tem de meciul cu Celtic: "Au orgoliul pătat şi vor veni să joace 100%"

EXCLUSIV | Jucătorii CFR-ului se tem de meciul cu Celtic: "Au orgoliul pătat şi vor veni să joace 100%"

CFR Cluj

Comentarii

Clujenii s-au întors dezamăgiţi de la Roma, după ce nu au putut să-şi asigure matematic calificarea în primăvara europeană. Mai au o singură şansă: pe 12 decembrie vor juca pe teren propriu cu Celtic ultimul meci din grupă. CFR are nevoie de un punct pentru a merge mai departe.

"Din păcate, n-am reuşit să facem mai multe joi seara. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Celtic şi sper să ne calficăm. Cu siguranţă, vor veni să-şi dea viaţa, nu vor veni în vacanţă, cum spun unii sau alţii. Ştim că ne aşteaptă un meci extrem de greu şi orgoliul lor a fost pătat după ce i-am scos din Champions League şi cu siguranţă vor veni să joace 100%. 

Cred că noi am făcut nişte meciuri foarte bune până acum şi punctele sunt meritate. Şi în meciul cu Lazio cred că un rezultat de egalitate era echitabil şi trebuia să fim calificaţi. Din păcate, nu s-a întâmplat acest lucru şi trebuie să pregătim foarte bine meciul cu Celtic.

Ne aşteaptă un program infernal, cu multe meciuri, din 3 în 3 zile, dar cred că până acum am făcut faţă, pentru că suntem pe primul loc în campionat şi avem şanse la calificarea în 16-imile Europa League" , a declarat Adrian Păun.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare