Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorii din Liga I se revoltă în urma deciziei MTS: "Dacă ne ţin închişi ca animalele, nu mai iese nimeni pe teren"

EXCLUSIV | Jucătorii din Liga I se revoltă în urma deciziei MTS: "Dacă ne ţin închişi ca animalele, nu mai iese nimeni pe teren"galerie foto

Superliga

Comentarii

Jucătorii echipelor din Liga I şi-au exprimat nemulţumirea în urma deciziei autorităţilor de a-i ţine pe fotbalişti în cantonament centralizat şi după data de 1 iunie.

Mai mulţi jucători din Liga I au reacţionat în urma acestei decizii şi au făcut front comun. Jucători de la Poli Iaşi sau cei de la FC Voluntari şi-au exprimat nemulţumirea printr-o postare pe reţelele de socializare.

"Prizonierii fotbalului. 1 iunie, toată ţara liberă şi noi în puşcărie. Bravooo! Două luni în carantină nu au fost destul, plus două săptămâni închişi ca animalele!” , a fost mesajul postat de jucătorii de la FC Voluntari.

"Nu este normal ce ni se cere. După ce că am stat izolaţi 2 luni, am intrat direct în cantonament. Am facut deja 3 teste, facem antrenamente in grupuri de cate 4 si mâncăm fiecare in camera din caserole. Acum auzim ca s-ar putea sa ne tina in cantonament pana se termina campionatul. Ce e asta?

Asa ceva e inuman. Si noi jucătorii suntem oameni in primul rand. In campionatele mari nu s-a intamplat asa ceva niciodata si trebuie sa luăm exemplu de la ei. Sunt sigur ca daca o sa încerce sa ne impuna asa ceva, Liga I nu se va mai relua pentru ca jucătorii sunt cei care ies pe teren si fac spectacolul, iar daca noua ni se impune lucrul asta, sa stam închişi ca niste animale, nu mai iese nimeni pe teren sa joace" , a declarat Paşcanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex pascanu 

viewscnt
Articole similare