Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Jucătorii simţeau o presiune în plus. E benefic!". Trecut prin "sita" lui Gigi Becali, Alexandru Bourceanu vede cu ochi buni ieşirea patronului FCSB din viaţa publică

EXCLUSIV | "Jucătorii simţeau o presiune în plus. E benefic!". Trecut prin "sita" lui Gigi Becali, Alexandru Bourceanu vede cu ochi buni ieşirea patronului FCSB din viaţa publică

FCSB

Comentarii

Alexandru Bourceanu (35 de ani) a acordat un interviu exclusiv pentru Telekom Sport şi a vorbit despre faptul că Gigi Becali (62 de ani) s-a retras din viaţa publică şi nu-şi mai critică echipa în direct la TV.

Fost căpitan la FCSB, Bourceanu a trecut şi el prin "sita" lui Gigi Becali când vine vorba de critici, şi crede că e un lucru benefic faptul că patronul FCSB nu mai vorbeşte şi nu-şi ia la rost jucătorii în intervenţiile la TV. Alex Bourceanu crede că printre motivele pentru care un jucător reuşeşte sau nu la FCSB se numără şi faptul că este supus presiunii mediatice după declaraţiile lui Becali.

"Eu nu aş folosi 'pe silent'. Bine, tu poţi să îl foloseşti. Eu nu o să folosesc termenul ăsta, dar cred că e benefic pentru echipă faptul că nu sunt supuşi şi presiunii din media. În momentul în care nea Gigi vorbea la televizor, jucătorii simţeau o presiune în plus. Motivele pentru care un jucător reuşeşte sau nu sunt extrem de complexe. Până la urmă, Gigi Becali e patronul echipei şi, până la urmă, poate să spună ce vrea atâta timp cât îşi plăteşte jucătorii. Au cele mai bune condiţii", a spus Alexandru Bourceanu pentru Telekom Sport.

FCSB a terminat anul pe primul loc!

Gigi Becali s-a retras din viaţa publică de aproape patru luni şi FCSB merge bine în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea a terminat anul 2020 pe primul loc, cu 34 de puncte. FCSB n-a mai luat titlul de cinci ani, din 2015, şi acum e într-o postură favorabilă după ce a pierdut doar trei meciuri şi a făcut un egal în 15 partide din campionat până în prezent. "Roş-albaştrii" conduc clasamentul, iar pe doi se află U Craiova (32 de puncte), podiumul fiind completat de CFR Cluj (31).

Afla mai multe despre: alexandru bourceanufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare