Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care are ŞASE oferte după ce a impresionat la EURO 2019: ”În special titularii au propuneri”

EXCLUSIV | Jucătorul care are ŞASE oferte după ce a impresionat la EURO 2019: ”În special titularii au propuneri”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit că jucătorii naţionalei de tineret, în special titularii, sunt asaltaţi de oferte după performanţa de la EURO 2019, unde au ajuns până în semifinale.

Jucătorii naţionalei de tineret au lăsat o impresie excelentă la Campionatul European Italia 2019, unde au ajuns până în semifinale. Evoluţiile foarte bune reuşite de jucătorii lui Mirel Rădoi au atras atenţia şi scouterilor veniţi la acest Campionat European.

Andrei Vochin dezvăluie că ”tricolorii” sunt asaltaţi de oferte, mai ales cei care au fost titulari. Inclusiv Cristi Manea are propuneri, jucător care a revenit la Apollon Limassol după ce i-a expirat împrumutul la CFR Cluj. Însă ”campionul” este George Puşcaş, care avea nu mai puţin de şase variante. Mai ales că atacantul lui Palermo ar putea pleca gratis, dacă echipa sa va intra în faliment:

”(Despre Cristi Manea) Oferte are. Ştiu că are, ştiu să sunt interesate nişte echipe din Italia de el. În special pentru titulari sunt cel puţin câte două, trei oferte. Cred că la Puşcaş sunt vreo şase oferte în acest moment”, a dezvăluit Andrei Vochin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi maneapuscasandrei vochin 

viewscnt
Articole similare