Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care se plânge că FCSB a plătit prea puţini bani pentru el: ”Nu prea i-a păsat domnului Becali”

EXCLUSIV | Jucătorul care se plânge că FCSB a plătit prea puţini bani pentru el: ”Nu prea i-a păsat domnului Becali”

Superliga

Comentarii

Alex Tudorie este de părere că ar fi primit mai multe şanse la FCSB, dacă Gigi Becali ar fi plătit o sumă importantă pentru el. FCSB l-a cumpărat pe Tudorie de la Oţelul contra sumei de 200.000 de euro.

Alex Tudorie a fost transferat de FCSB ca o mare speranţă, după ce fusese aproape să plece la echipe precum Gladbach sau AC Milan. Gigi Becali a profitat atunci de situaţia de la Oţelul, care era deja retrogradată şi aproape de faliment şi l-a transferat cu doar 200.000 de euro.

Tudorie n-a reuşit să se impună însă la FCSB şi a fost mai mult împrumutat. Totuşi, atacantul care joacă acum la FC Voluntari este de părere că patronul FCSB i-ar fi dat mai multă importanţă dacă suma de transfer ar fi fost mult mai mare:

”Cazul meu a fost că dacă Steaua dădea atunci 1 milion de euro sau 1,5, dacă costam atât, eram băgat mai multe meciuri. Asta e politica acolo, dacă domnul Becali dă două milioane de euro pe un jucător, trebuie să joace ca să-şi scoată banii. Şi pe Tade, aţi văzut, Tade n-a avut o perioadă bună la Steaua, dar era băgat să joace pentru că avea salariu mare şi trebuia să demonstreze că îşi merită acel salariu. Eu aveam un salariu foarte mic, dăduse 200.000 de euro pe mine, era aşa pentru domnul Becali, o nimica toată, nu prea i-a păsat şi cred că asta a fost ghinionul meu”, a declarat Alex Tudorie pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex tudorieliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare