Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul de la Dinamo care speră în revenirea lui Cristi Borcea: ”Vom deveni o forţă”

EXCLUSIV | Jucătorul de la Dinamo care speră în revenirea lui Cristi Borcea: ”Vom deveni o forţă”

Superliga

Comentarii

Dinamo suferă grav din punct de vedere financiar şi jucătorii şi-ar dori să revină Cristi Borcea. Ricardo Grigore spune că Dinamo ar fi din nou o forţă a fotbalului românesc dacă Borcea se hotărăşte să se întoarcă în Ştefan cel Mare.

Venirea lui Pablo Cortacero a fost întâmpinată cu mult optimism, mai ales că omul de afaceri spaniol a anunţat investiţii serioase. Însă Cortacero a vândut doar iluzii şi Dinamo a ajuns acum într-o situaţie dezastruoasă, cu riscul falimentului din ce în ce mai mare. Ricardo Grigore spune că o eventuală revenire a lui Cristi Borcea ar salva clubul şi l-ar transforma într-o forţă a Ligii 1.

Ricardo Grigore speră în revenirea lui Cristi Borcea în Ştefan cel Mare: ”Dacă vine la Dinao, echipa va deveni o forţă”

Ricardo Grigore, unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Dinamo, a recunoscut într-un interviu pentru Telekom Sport că echipa este pe marginea prăpastiei, cu jucători neplătiţi de la începutul sezonului. Fundaşul în vârstă de 21 de ani este de părere că o eventuală revenire a lui Cristi Borcea ar fi salvarea lui Dinamo şi echipa ar fi din nou o forţă a Ligii 1.

”Dacă domnul Borcea va veni, cred că se vor rezolva toate problemele din punct de vedere financiar. Nu-l văd chiar atât de decis să vină şi a spus că nu vrea să se întoarcă în fotbal. Dacă dânsul va vrea să vină la Dinamo, Dinamo va deveni o forţă. Să vină un om care poate să conducă şi să aducă liniştea tuturor jucătorilor şi suporterilor”, a declarat Ricardo Grigore pentru Telekom Sport.

Cristi Borcea nu mai vrea să revină la Dinamo, dar a lăsat o portiţă deschisă

Într-o intervenţie la Realitatea Sportivă, în urmă cu două luni, Cristi Borcea a subliniat din nou că nu este tentat să revină în fotbal. Omul de afaceri susţine că sănătatea sa a avut mult de suferit din cauza stresului pe care l-a trăit cât timp a fost implicat la Dinamo.

Însă Cristi Borcea a lăsat şi o portiţă deschisă şi spune că nu exclude ca unul dintre fii săi, Patrick Borcea, să se implice financiar la Dinamo:

”Am dat prea mult şi am suferit prea mult. Am stat peste 5 ani din cauza acestui fenomen. Am operaţie pe cord deschis. E o tensiune ieşită din comun. Să stai 20 de ani conducător şi să ai asemenea performanţe... Dacă s-ar uni suporterii, Dinamo ar ajunge la un milion şi ceva şi ar ţine din abonamente. Să închirieze Arcul de Triumf. Dacă fac aşa, le iau toate lojele. Dau 300.000 numai să fie un ajutor. Să mă implic nu! Patrick dacă hotărăşte. A fost entuziast, dar când a văzut prin ce am trecut... Dacă vindeam vreun jucător plângea”, a spus Borcea pentru realitateasportiva.net.

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare