Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Mirel Rădoi: ”Este cea mai frumoasă palmă pe care un antrenor o poate accepta”

EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Mirel Rădoi: ”Este cea mai frumoasă palmă pe care un antrenor o poate accepta”
Comentarii

Mirel Rădoi s-a declarat impresionat de felul în care Florinel Coman a intrat în repriza a doua a meciului România U21 - Anglia U21 4-2, la Campionatul European de Tineret.

Florinel Coman a început pe banca de rezerve meciul cu Anglia U21, la Campionatul European de Tineret. A intrat însă în minutul 63, când tabela arăta 0-0 şi a fost declarat omul meciului. Mijlocaşul FCSB-ului a marcat atunci două goluri pe final, când scorul era 2-2 şi a adus astfel o victorie uriaşă, care avea să fie decisivă pentru calificarea în semifinale.

Mirel Rădoi spune atitudinea pe care Florinel Coman a avut-o atunci, deşi a fost rezervă, l-a impresionat. Selecţionerul naţionalei spune că un astfel de răspuns aşteaptă de la toţi jucătorii care sunt nemulţumiţi că încep pe banca de rezerve:

”Asta este cea mai frumoasă palmă pe care un antrenor o poate accepta. Tu mi-ai arătat mie azi că poate am greşit primul ”11”, că poate meritai să joci de la început. La un moment dat, erau foarte obosiţi şi la ora 01:00 au vrut să plece cu toţii către cameră. Până atunci se rulau jucătorii, plecau câte 3 la partea de medicamentaţie şi recuperare. I-am oprit acolo încă 30 de minute. Le-am zis nu pleacă nimeni până la 1,30, bucuraţi-vă pentru că nu ştim când ne vom mai bucura”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Alte articole
Articole similare