Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB care s-a prăbuşit după ce a plecat Nicolae Dică: ”De atunci a mai marcat un singur gol, din 11 metri”

EXCLUSIV | Jucătorul de la FCSB care s-a prăbuşit după ce a plecat Nicolae Dică: ”De atunci a mai marcat un singur gol, din 11 metri”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică subliniază că Florin Tănase face o greşeală care îi afectează performanţele în teren: coboară prea mult şi nu-şi mai pune astfel în evidenţă una dintre principalele calităţi, cea de marcator.

Florin Tănase este unul dintre jucătorii cu apariţii surprinzătoare la finalizare şi a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai FCSB-ului, în ultimele sezoane. Însă, acum, mijlocaşul de 24 de ani are şase meciuri consecutive în care n-a înscris. Ultima dată când a marcat a fost în FC Voluntari - FCSB 2-2, când a înscris din penalty.

Nicolae Dică explică motivele pentru care Florin Tănase nu mai apare atât de des în faţa porţii: ”L-am urmărit acum, în ultima perioadă, nu înţeleg de ce coboară foarte mult. Pentru că el joacă al doilea vârf şi, de multe ori, ajunge lângă mijlocaşii centrali. Sau chiar lângă fundaşii centrali, ajunge să îşi ia mingi, să paseze el. Cred că ar trebui să stea mai mult în ultimii 30 de metri, pentru că are calitate, este un bun finalizator, poate să ajungă la finalizare. Coboară foarte mult şi depune foarte mult efort. După ce am plecat eu, el are un gol marcat în 11 metri. Foarte puţin”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

În acest sezon, Florin Tănase are 8 goluri şi 6 assist-uri în 30 de apariţii în Liga 1.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare