Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul de naţională care a intrat în gura lui Panduru: ”Se face un an de când joacă ce vrea el”. Balaj: ”Crezi că ăia din străinătate sunt proşti?”

EXCLUSIV | Jucătorul de naţională care a intrat în gura lui Panduru: ”Se face un an de când joacă ce vrea el”. Balaj: ”Crezi că ăia din străinătate sunt proşti?”

Liga 1

Comentarii

Denis Drăguş a prins o nouă seară slabă, în Viitorul - Hermannstadt 3-2. Atacantul Viitorului a intrat în minutul 38, dar n-a avut nicio realizare deosebită şi a făcut mai multe greşeli grave. Basarab Pandru este de părere că evoluţiile internaţionalului român ar putea fi afectate de zvonurile că este urmărit de mai multe echipe.

Denis Drăguş a ieşit în evidenţă în sezonul trecut, motiv pentru care Cosmin Contra l-a chemat la naţională, deşi nu împlinise 20 de ani. Însă Drăguş nu şi-a continuat ascensiunea, ba dimpotrivă. Tânărul atacant al Viitorului a avut evoluţii sub aşteptări şi s-a remarcat mai mult prin joc individual, cu driblinguri încheiate deseori fără succes. Aşa s-a întâmplat şi în victoria cu 3-2 în faţa lui Hermannstadt.

Basarab Panduru este de părere că Denis Drăguş beneficiază de prea multă încredere, însă crede că asta ar putea fi o urmare a faptului că mai multe echipe din străinătate s-ar interesa de el.

”A văzut acelaşi meci, discursul e altul. E clar nu e mulţumit de Drăguş, pentru că nu face ce trebuie. Dar cred că am vorbit deja prea mult aici, în studio, de Drăguş şi el nu înţelege nimic. Mâine-poimâine se face un an de când a început să tot joace după cum vrea el şi mai bine îl lăsăm să facă ce trebuie, ce ştie. Probabil vin echipe de afară, îl urmăresc, iar el e pus să facă ce vrea el pe teren poate. Dacă antrenorul consideră că e bine ce face, e OK. Gică spune asta pentru că vrea să îl vândă şi probabil au venit oameni să îl vadă pe Drăguş”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Cristi Balaj nu este de acord cu teoria lui Basarab Panduru: ”Dar eu vă întreb altceva. Ăia care au venit şi l-au văzut sunt proşti? Putem să spunem noi orice. Sau Hagi. Ăia sunt unii care nu se pricep? Ăia se uită la declaraţia lui Gică? Că ăia or fi nişte tâmpiţi. O fi venit Steview Wonder să îl vadă?”, a spus Balaj la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare