Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul din Liga 1 care s-a săturat de cantonamentele în Antalya: ”Dacă s-ar face şi în alte ţări, ar fi un lucru bun. Suntem sătui!” :)

EXCLUSIV | Jucătorul din Liga 1 care s-a săturat de cantonamentele în Antalya: ”Dacă s-ar face şi în alte ţări, ar fi un lucru bun. Suntem sătui!” :)

Superliga

Comentarii

Răzvan Pleşca este de părere că şefii cluburilor din Liga 1 ar trebui să dea dovadă de mai multă imaginaţie atunci când organizează cantonamentele. Portarul lui Gaz Metan spune că s-a săturat de peisajele din Antalya. :)

Când vine vorba despre cantonamentele de iarnă, echipele din România au două destinaţii favorite: Spania şi Turcia - zona Antalya. În vârstă de 36 de ani, Răzvan Pleşca spune că şi-ar dori să vadă şi alte peisaje. În plus, în această iarnă, vremea din Antalya a fost foarte capricioasă:

”Am făcut destul de multe antrenamente în sală. Multe antrenamente nu s-au desfăşurat aşa cum am fi vrut noi. Şi pentru că începe returul mai devreme am nimerit vremea aşa. De obicei, echipele din Liga 1 veneau în Antalya undeva prin februarie. Acum, am venit mai devreme, de pe 10 ianuarie şi din această cauză am prins vremea aşa. Dacă s-ar schimba cantonamentele de iarnă, să se mai facă şi în alte ţări, ar fi un lucru bun, pentru că unii dintre noi suntem sătui de Antalya.

Cred că în Antalya am venit prima dată acum 18 ani, cu FC Naţional. Atunci eram foarte bucuros că vin în Antalya. Şi acum o recomand tuturor ca staţiune turistică, dar cred că cei care am prins multe cantonamente în Antalya suntem puţin plictisiţi
”, a declarat Pleşca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan plescagaz metan mediasliga 1antalya 

viewscnt
Articole similare