Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul dorit cu ardoare de Gigi Becali, criticat: ”Nu are prea multă calitate, nu ştiu dacă face faţă”

EXCLUSIV | Jucătorul dorit cu ardoare de Gigi Becali, criticat: ”Nu are prea multă calitate, nu ştiu dacă face faţă”

Superliga

Comentarii

Florentin Dumitru, fost jucător la FCSB în perioada 2000-2006, spune că Billel Omrani n-ar fi un transfer inspirat pentru FCSB. Fostul fundaş dreapta este de părere că Omrani nu s-ar plia pe stilul vicecampioanei.

Billel Omrani este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi doreşte cu insistenţă. Însă patronul FCSB aşteaptă să se demonstreze dacă semnătura de pe noul contract cu CFR Cluj este sau nu falsă. Dar Florentin Dumitru este de părere că atacantul lui CFR Cluj nu s-ar plia pe jocul FCSB-ului. Fostul fundaş dreapta susţine că Omrani nu are suficientă calitate să evolueaze la o echipă care este setată să atace.

”Omrani, în relaţia cu Petrescu, este un jucător care e foarte util şi pe faza de apărare şi atunci a putut să joace în sistemul lui Dan Petrescu. Dacă vine la Steaua, el nu este un jucător cu calitate mare de tot. Ori la Steaua, cam asta face diferenţa. Jocul CFR-ului este bazat pe apărare şi te bazezi pe un gol care poate apărea oricând, pe când Steaua - care, de când mă ştiu, trebuie să atace non-stop şi nu ştiu dacă Omrani face faţă, pentru că nu e niciun vârf împins de atac care să-ţi atace cadrul porţii”, a declarat Florentin Dumitru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: billel omranifcsbliga 1gigi becaliflorentin dumitru 

viewscnt
Articole similare