Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Junior Morais, despre golul lui Gnohere: ”Ne-a salvat mereu!” Fundaşul FCSB-ului s-a îndrăgostit de România :)

EXCLUSIV | Junior Morais, despre golul lui Gnohere: ”Ne-a salvat mereu!” Fundaşul FCSB-ului s-a îndrăgostit de România :)

UEFA Europa League

Comentarii

Junior Morais avertizează că ”dubla” cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, va fi cel puţin la fel de grea ca cea cu Hajduk Split. FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a trecut cu 2-1 la general de echipa croată.

Vicecampioanii României au avut mari emoţii pentru calificarea în play-off-ul Europa League. A fost nevoie de golul lui Gnohere, în minutul 90+3, pentru ca FCSB să meargă mai departe. Junior Morais se aşteaptă la meciuri la fel de dificile şi cu Rapid Viena, adversara din play-off:

”A fost o calificare foarte grea, dar cel mai important e că ne-am calificat mai departe. Un play-off foarte greu, cu o echipă bună, Rapid Viena şi trebuie să ne concentrăm pentru ”dubla” asta şi să ne calificăm”, a declarat Junior Morais pentru Telekom Sport.

Fundaşul de 32 de ani a comentat şi golul salvator marcat de Gnohere în prelungiri: ”Asta e meseria lui. E atacant şi trebuie să dea gol. Mereu ne-a salvat şi ne bucurăm foarte mult că stă acolo să dea gol pentru noi”.

După meci, Junior Morais s-a întreţinut de la Hajduk Split cu Mirko Ivanovski, pe care l-a avut coleg la Astra: ”Da, am fost colegi la Astra. Un băiat OK. A plecat mai trist, e foarte bine”.

Întrebat în ce ţară îţi vede viitorul, Morais a fost clar: ”Nu. Mai bine în România”.

 

Afla mai multe despre: junior moraisfcsbhajduk spliteuropa league 

viewscnt
Articole similare