Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Juristul FRF a făcut anunţul pe care îl aştepta toată lumea: ”Nu se pune problema ca Lupescu să nu poată candida”

EXCLUSIV | Juristul FRF a făcut anunţul pe care îl aştepta toată lumea: ”Nu se pune problema ca Lupescu să nu poată candida”

FRF

Comentarii

Adrian Stângaciu, juristul Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat că indiferent de ce se va întâmpla cu decizia finală dată de Tribunalul Bucureşti, statutul FRF nu va putea fi modificat până la alegerile din luna aprilie.

Astfel, Ionuţ Lupescu va putea candida fără probleme la alegerile pentru şefia FRF, indiferent de ce se va întâmpla în procesul dintre FRF şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Sunt surprins de turnura luată de aceste lucruri. Era normal ca Federaţia să meargă în Instanţă pentru a-şi apăra drepturile, dar această situaţie nu va schimba nimic desfăşurarea alegerilor. Statutul care este în vigoare, din 2014, este cel luat în calcul pentru actualele alegeri.

Nu se pune problema în a se încerca limitarea numărului de candidaţi. Chiar dacă, să zicem, noul statut va intra în vigoare, din punctul meu de vedere nu cred că există vreo posibilitate ca domnul Lupescu să nu poată candida. Dorinţa Federaţiei nu este aceea de a bloca pe cineva să candideze”, a declarat Adrian Stângaciu, juristul FRF.

MTS a refuzat să dea avizul pentru acest nou statut pentru alte articole, nu pentru cel care priveşte candidatura la alegeri a unei persoane.

Afla mai multe despre: lupescufrfstangaciustatut 

viewscnt
Articole similare