Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Kehinde Fatai, savuros: "Mi-e dor să vorbesc cu domnul Niculae!". S-au rezolvat o parte din problemele cu banii de la Astra

EXCLUSIV | Kehinde Fatai, savuros: "Mi-e dor să vorbesc cu domnul Niculae!". S-au rezolvat o parte din problemele cu banii de la Astra

Astra Giurgiu

Comentarii

Kehinde Fatai (30 de ani), atacantul Astrei, a vorbit la reunirea echipei despre problemele financiare de la club. Vârful de atac a dezvăluit că s-au rezolvat o parte din restanţele către echipă şi a spus că îi este dor să disute cu Ioan Niculae, patronul de la Giurgiu.

Fotbaliştii Astrei au fost trecuţi în şomaj tehnic, dar înainte de pandemia de COVID-19 existau ceva probleme financiare la echipă care, între timp, s-au rezolvat. Kehinde Fatai a dezvăluit că jucătorii şi-au primit o parte din banii restanţi şi a oferit o reacţie amuzantă atunci când a fost întrebat dacă a vorbit cu patronul Ioan Niculae.

"Din câte ştiu, s-au rezolvat nişte probleme financiare. Tot ce ne-au zis, că o să primim nişte restanţe şi cred că s-au făcut deja. Eu nu am vorbit de mult cu domnul Niculae, mi-e dor să vorbesc cu el", a spus Kehinde Fatai, la reunirea Astrei.

Atacantul nigerian a revenit la Astra în ianuarie 2020 şi a semnat pe un an şi jumătate. De la revenire, Fatai a marcat un gol şi a oferit două assisturi. Kehinde Fatai a mai îmbrăcat tricoul Astrei între 2010 şi 2015, cu o pauza când a fost împrumutat la Club Brugge.

  • 525.000 de euro este cota de piaţă a lui Kehinde Fatai în acest moment, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kehinde fataiastrarestantebaniliga 1 

viewscnt
Articole similare