Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Keseru, despre transferul lui Stanciu la Sparta Praga: "Trebuie să se rupă de perioada Anderlecht!" De ce l-a surprins mutarea lui Niţă

EXCLUSIV | Keseru, despre transferul lui Stanciu la Sparta Praga: "Trebuie să se rupă de perioada Anderlecht!" De ce l-a surprins mutarea lui Niţă
Comentarii

Nicolae Stanciu a părăsit-o pe Anderlecht pentru Sparta Praga, în această pauză de iarnă, şi a avut un start foarte bun la echipa din Cehia, impresionând în amicale. Colegul său de la naţională, Claudiu Keseru, consideră că fostul stelist a făcut alegerea corectă.

  • Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Bogdan Vătăjelu vor putea fi urmăriţi, în 2018, în exclusivitate la Telekom Sport! Toate cele 14 meciuri rămase din actuala ediţie de campionat din Cehia vor putea fi urmărite pe programele Telekom Sport şi pe www.telekomsport.ro.Prima partidă pe care Telekom Sport o va transmite, se va disputa, duminică, 18 februarie 2018. Sparta Praga va primi vizita celor de la Slovan Liberec, iar confruntarea va putea fi urmărită pe Telekom Sport 2, de la 19:00.

”(n.r. Stanciu) Mi-a dat de înţeles că a fost foarte dorit acolo şi cu siguranţă avea nevoie de acest aspect să zic psihologic pentru a se rupe puţin de perioada Anderlecht, în care i s-au făcut multe nedreptăţi.

Din punctul meu de vedere merita să joace mult mai mult, nu mai contează, contează ce urmează, faptul că a reuşit să înceapă bine meciurile amicale, îmi doresc foarte mult să-l revăd pe Nicu Stanciu cu zâmbetul pe buze.

În afara terenului, cu zâmbetul pe buze, ca în teren... E un băiat excepţional, am vorbit cu ambii (n.r. - Stanciu şi Niţă) după ce s-au transferat şi sunt doi băieţi ecepţionali şi cu siguranţă se vor adapta bine pentru că am înţeles că este un club foare structurat şi cu ambiţii mari”, a declarat Claudiu Keşeru la Telekom Sport.

Despre transferul lui Niţă: ”Da, am rămas surprins, ţinând cont de suma ridicată pe care au plătit-o. Dar sunt de acord cu această sumă, pentru că are o anumită valoare şi e normal să se plătească banii corespunzători valorii pe care o are. Şi bravo lui până la urma! A demonstrat că... a stat foarte mult timp în umbră, când i s-a dat şansa a demomnstrat că are valoare... şi pe termen lung, nu doar 6 luni sau un an. E normal să se plătească nişte bani. Sparta Praga în momentul de faţă dispune de aceşti bani... Nicu Stanciu la fel. Dacă s-au plătit nişte bani, înseamnă că aceşti jucători merită”, a mai spus atacantul lui Ludogorets.

 

Afla mai multe despre: sparta pragacampionatul cehienicolae stanciuclaudiu keseru,  

viewscnt
Articole similare