Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Klopp l-a cucerit pe Marica: ”L-am cunoscut! Chiar e un tip mişto” Pronostic curajos pentru finala Ligii Campionilor

EXCLUSIV | Klopp l-a cucerit pe Marica: ”L-am cunoscut! Chiar e un tip mişto” Pronostic curajos pentru finala Ligii Campionilor

Liverpool

Comentarii

Ciprian Marica, patronul celor de la Farul şi expert Telekom Sport, şi-a ales favorita pentru finala Ligii Campionilor din 2019. Fostul internaţional merge pe mâna lui Liverpool, iar Jurgen Klopp este motivul pentru care Marica e cucerit de ”cormorani”.

Pe Jurgen Klopp l-am cunoscut în Germania şi chiar e un tip mişto, un antrenor cu care mi-ar fi plăcut să lucrez, aşa că sunt în primul rând fanul lui Klopp şi voi ţine cu Liverpool. Este echipa care iese la joc, îi place să joace şi stilul lui Klopp este unul ofensiv. Mă gândesc că se vor marca foarte multe goluri şi chiar dacă poate vor începe timoraţi jocul, fiind o finală, eu cred că se vor marca goluri şi va fi o finală spectaculoasă.

La acest nivel şi într-o finală contează foarte mult tactica de joc pe care o va aborda şi care va fi cea câştigătoare, ambiţia jucătorilor, sigur că motivaţia va fi la cote maxime dar inteligenţa în joc, cred eu că este şi o finală a antrenorilor”, a spus Ciprian Marica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: kloppmaricafinalaliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare