Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Kyros Vassaras îl invită la CCA pe Marius Avram. "Uşile sunt deschise pentru toţi cei care vor să lucreze"

EXCLUSIV | Kyros Vassaras îl invită la CCA pe Marius Avram. "Uşile sunt deschise pentru toţi cei care vor să lucreze"

Fotbal intern

Comentarii

Kyros Vassaras a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre faptul că acceptă la CCA pe oricine care îşi doreşte să ajute la dezvoltarea arbitrajului.

Kyros Vassaras primeşte întăriri pentru proiectele de la CCA

Fostul arbitru grec, Kyros Vassaras, a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport că uşile Comisiei Centrale a Arbitrilor sunt deschise pentru oricine care îţi doreşte să dezvolte arbitrajul în România. Şeful CCA a fost întrebat despre foştii mari arbitrii români, care au ales să nu se implice încă în proiectele Comisiei şi dacă aceştia ar putea să o facă.

"În primul rând, toată lumea este binevenită. Iau în considerare ceea ce am discutat despre Marius Avram. L-am invitat să ni să alăture atunci când se va opri. Să fie un sfătuitor într-un proiect pentru tineri. Deoarece consider că după ce am trăit multe momente frumoase în arbitraj, trebuie să le dăm înapoi. 

Unii oameni au decis să se implice în alte aspecte ale fotbalului, precum media, la cluburi. De ce nu, este un drept. O pot face, este o slujbă, este ceva care le place, rămân în fotbal. Cine spune că nu avem nevoie de sfaturile lor.", a declarat şeful CCA.

Kyros Vassaras a mai discutat şi despre ce fel de oameni şi-ar dori la CCA, legat de faptul că nu există restricţii şi că oricine care poate aduce un plus, este binevenit, dar şi despre dezvoltarea arbitrilor tineri şi obiectivele pe care le au în privinţa arbitrajului.

"Dacă mă întrebi de oamenii care se trezesc dimineaţa şi se gândesc care este arbitrul pe care îl acuz azi, nu, nu îi vreau pe aceşti oameni. Fiindcă am nevoie de oameni care gândesc pozitiv.

Uşile de la CCA sunt deschise pentru toţi cei care vor să lucreze pentru dezvoltarea arbitrajului. Sunt deschis. Nu am put nicio restricţie. facem proiecte pentru talente. Încă avem programe, folosim arbitrii de top ca mentori. Începem proiectul luna viitoare.

Suntem fericiţi să avem arbitrii noi cu evoluţii bune, de la Liga a 2-a, la Liga 1.
Vrem să dăm ocazia unui arbitru mai tânăr să oficieze într-o ligă supoerioară, chiar dacă face parte din altă categorie. Iar atunci când el este gata, când o să fie gata, o să primească ecusonul şi va fii inclus în această categorie.

Putem avea oameni care să ne ajute să creăm dezvoltarea arbitrajului. Toată lumea este binevenită. Chiar şi oamneii care gândesc negativ, dar trebuie să vină cu propunerea.", a adăugat fostul arbitru grec, Kyros Vassaras.

Afla mai multe despre: kyros vassaras frf liga i lpf 

viewscnt
Articole similare