Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Kyros Vassaras, interviu spectaculos pentru Telekom Sport: ”Este normal în fotbal să ai parte de greşeli”

EXCLUSIV Kyros Vassaras, interviu spectaculos pentru Telekom Sport: ”Este normal în fotbal să ai parte de greşeli”

Superliga

Comentarii

Kyros Vassaras a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, în care a vorbit despre soarta arbitrajului din România

FCSB s-a plâns, preşedintele CCA, Kyros Vassaras răspunde prompt. Şeful arbitrilor explică de ce e atât de scăzut nivelul prestaţiilor pe care le au centralii din Liga 1:

”Este normal în fotbal să ai parte de greşeli. Înţeleg că în România competiţia este mereu dificilă. În fiecare an avem un mare interes şi nu ştiu până la final cine o să fie în play-off, cine va lua campionatul, cine o să fie pe locurile din cupele europene, cine o să retrogradeze. Cel mai important este ce facem pentru asta şi cum pot să arbitreze mai bine. Lucrăm zilnic cu arbitrii noştri pentru a afla cum este posibil pentru a reduce greşelile, fiindcă toţi suntem de acord că există greşeli din partea tuturor. Din partea arbitrilor, a jucătorilor, din partea antrenorilor. Aşa că roboţii cred că ar face mnai multe greşeli decât arbitrii, care sunt fiinţe umane. Jucăm în condiţii dificile, pe suprafeţe dificile. Terenuri dificile. Nu doar jucătorii, ci şi arbitrii. Însă arbitrul trebuie să decidă dacă infracţiunea este făcută de jucător sau dacă este cauzată şi de starea terenului. Cred că arbitrii merită respect şi li se cere şi lor respect faţă de jucători şi faţă de toţi cei care sunt pe terenul de joc şi joace un rol important pentru sport” a mărturisit Kyros Vassaras, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

În plus coronavirusul şi regulile impuse din cauza pandemiei, fac imposibilă suspendarea arbitrilor după greşeli: ”Nu îi pedepsim pe arbitrii. Discutăm, facem o analizăm încercăm să îmbunătăţim ceea ce se poate. Întrebarea este cum este posibil să avem cel mai bun unghi de vedere pentru a vedea corect un incident. Dacă nu vede, este bine să nu facă predicţii şi să nu pedepsească. Dacă o face, va avea parte de consecinţe.” a mai spus Vassaras.

Afla mai multe despre: kyros vassaras 

viewscnt
Articole similare