Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | L-a refuzat pe Porumboiu, chiar dacă i-a oferit tot ce a dorit, pentru a se întoarce la Rapid

EXCLUSIV | L-a refuzat pe Porumboiu, chiar dacă i-a oferit tot ce a dorit, pentru a se întoarce la Rapid

Stranieri

Comentarii

În cei patru ani petrecuţi la FC Porto, Cristi Săpunaru a avut şi o perioadă când s-a întors la Rapid. Fundaşul a povestit, în cadrul emisiunii Top Interviuri, cum l-a refuzat pe Porumboiu, care era finanţator al echipei FC Vaslui, pentru a se întoarce la echipa sa de suflet, FC Rapid.

În acei patru ani de la Porto ai avut o perioadă când te-ai intors în Giulesti, nu? În 2010. De ce?

”A fost un incident acolo, am fost găsiţi eu şi cu Hulk vinovaţi şi am fost suspendaţi”, a declarat Săpunaru la Telekom Sport. 

La meciul cu Benfica, nu?

”Da. Pentru o minciună, că nu s-a întâmplat nimic, dar în sfârşit, nu mai contează. Şi de aceea ai venit atunci la Rapid? Da, mi s-a spus că pot să joc şi am vrut să joc, nu am vrut să mă opresc. Am fost suspendat eu 6 luni şi Hulk 4 luni şi după 3 luni şi o săptămână am aflat că suntem suspendaţi 3 jocuri şi 4 jocuri şi am stat degeaba 3 luni şi o săptămână.

”Mă sunase înainte (n.r. - să se întoarcă la Rapid) dl. Adrian Porumboiu şi mi-a oferit, tot ce îmi doream, îmi dădea tot. Şi am spus că nu, că o să mă întorc la Rapid, că nu pot să... Dacă îmi aduc aminte a şi intrat într-o emisiune în direct şi a spus că 'am încercat dar băiatul ăsta iubeşte prea mult Rapidul ca să vină la Vaslui'", a mai spus Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: cristi sapunaruporumboiuechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare