Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | La 11 ani este cel mai tânar arbitru de hochei din România. Vrea să facă o profesie din arbitraj!

EXCLUSIV | La 11 ani este cel mai tânar arbitru de hochei din România. Vrea să facă o profesie din arbitraj!
Comentarii

Când îl vezi pe gheaţă, pare un ghemotoc. Poartă semeţ casca de hocheist din care îi vezi podoaba capilară, care te duce cu gândul la un mic fan al rock-ului. Patinează cât se poate de corect şi gesticulează la fiecare atac al celor două echipe aflate pe gheaţă. E arbitru. Dar nu unul oarecere.

Are doar 11 ani. Da, nu este nici o glumă, 11 ani. Şi reuşeşte să ţină în mână două echipe de hochei. E drept, hocheişti de vârsta lui. Cu toţii ascultă de el. El e arbitrul meciul. De departe cel mai tânăr arbitru din hocheiul românesc.

Albert Predoiu a povestit în exclusivitate pentru telekomsport.ro cum a reuşit să se apropie de lumea arbitrajului, la o vârstă atât de fragedă: "Mi-a plăcut arbitrajul. Pentru vârsta noastră regulamentul de hochei este cu mult simplificat. Dar îmi place să citesc cât mai multe lucruri despre arbitraj. Mă uit la aproape toate meciurile de hochei importante. Învăţ foarte multe. Peste ani mi-ar plăcea să ajung un bun arbitru de hochei. E o profesie foarte frumoasă", a precizat Albert pentru telekomsport.ro

Afla mai multe despre: hochei 

viewscnt
Articole similare