Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "La campionat... Nu cred. Nici anul acesta". FCSB, din nou victima lui Moţi

EXCLUSIV | "La campionat... Nu cred. Nici anul acesta". FCSB, din nou victima lui Moţi

Superliga

Comentarii

De şapte ori campion cu Ludogoreţ în Bulgaria, Cosmin Moţi priveşte detaşat lupta la titlu din România. Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Cosmin Moţi a comentat şansele pe care le au Dinamo, FCSB, CFR Cluj sau Craiova. Roş-albaştrii nu au fost iertaţi nici de această dată de rivalul lor.

27 august 2014 rămâne o zi de tristă amintire pentru FCSB. A fost ziua în care roş-albaştrii au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Ludogoreţ, cu Moţi în poartă, s-a impus la loviturile de departajare.

2014-2015 a fost în acelaşi timp şi ultimul sezon în care gruparea roş-albastră a reuşit să îşi adjudece titlu de campioană, lucru puţin probabil să se repete în 2020 conform spuselor lui Moţi.

"Şi la Steaua începutul a fost destul de greu, am văzut jucători accidentaţi, antrenori schimbaţi, toată lumea se baza pe Europa League, dar nu cred că nu va fi o problemă nici la ei. În schimb, la campionat nu cred că nici anul acesta..." , a declarat Cosmin Moţi pentru Telekom Sport.

Fostul dinamovist este însă încântat de ce vede la fosta sa echipă, dar şi la CFR Cluj sau U Craiova.

"Cred că şi noul antrenor are parte de mai multă linişte decât a avut Neagoe, plus că li s-a întors Nistor după accidentare şi cred că marele plus este el.  CFR-ul, Craiova cu nea Piţi, Viitorul, copiii care sunt acolo practică un fotbal exotraordinar. Sunt acolo sus, au antrenori buni, jucători buni, au toate condiţiile ca să reuşească," a completat acelaşi Moţi.

 

Afla mai multe despre: motifcsbliga 1titlu 

viewscnt
Articole similare