Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV La loc comanda! Dani Coman vrea ca Liga 1 să se reia cât mai rapid: ”Ce facem cu sportul românesc dacă aşteptăm până în septembrie, octombrie?”

EXCLUSIV La loc comanda! Dani Coman vrea ca Liga 1 să se reia cât mai rapid: ”Ce facem cu sportul românesc dacă aşteptăm până în septembrie, octombrie?”

Superliga

Comentarii

Dani Coman a dat asigurări că fotbaliştii formaţiei Astra Giurgiu îşi vor încasa două dintre salariile restante în perioada următoare. El spune că fotbalul românesc trebuie să se obişnuiască de acum cu ideea că virusul corona este prezent printre noi, iar cluburile trebuie să revină la activitatea normală.

Preşedintele Astrei, Dani Coman, spune că într-un final, va trebui să învăţăm să acceptăm prezenţa virusului corona şi să ne întoarcem la activiăţile de zi cu zi.

El a mărturisit pentru Telekom Sport că din discuţiile cu oficialii LPF, în fotbalul românesc vor apărea termoscannere, dezinfectanţi şi măşti de protecţie, care vor putea înlesni activitatea cluburilor: ”Din ceea ce vedem cu toţii la televizor, din informaţiile pe care le avem de la experţii în medicină, am observat că toţi spun cam acelaşi lucru, că această pandemie ar putea reveni în septembrie, octombrie. Ce facem cu sportul românesc, cu activitatea economică în această ţară dacă aşteptăm până în septembrie, octombrie? Nu se joacă în perioada asta, se amână campionatul, se decide campioana în momentul de faţă după cele două etape de play off, ne garantează cineva că începând cu următorul campionat, în septembrie, nu vor mai fi probleme? Nu ne poate garanta nimeni acest lucru. Consider că la un moment dat cu toţii vom interacţiona cu oameni depistaţi pozitiv, iar cu toţii trebuie să înţelegem că ne confruntăm cu o situaţie cu care nu ne-am mai întâlnit până acum dar va trebui să trăim cu această gripă numită Coronavirus şi să încercăm să ne protejăm cât mai bine. Activitatea în această ţară trebuie să continue pentru că altfel vor fi probleme mult mai mari la orice nivel, orice domeniu de activitate. Mă bucur foarte mult de ultima discuţie pe care am avut-o cu reprezentanţii LPF-ului, FRF-ului. S-au pus în discuţie şi aceste aspecte, e vorba de termoscanere, de măşti de protecţie, de dezinfectanţi, de multe alte lucruri care ne-ar înlesni activitatea.

Aproape sigur, cluburile din Liga 1 vor trebui să-şi testeze jucătorii pentru noul coronavirus, dacă activitatea competiţională se va relua. Dani Coman este de acord cu această decizie: ”Mi se pare absolut normală şi utilă explicaţia pe care a dat-o domnul ministru, în condiţiile în care sunt alţi oameni care au mult mai multă nevoie de aceste teste decât fotbalul românesc. Fiecare club trebuie să gestioneze situaţia cum crede de cuviinţă, fiecare club trebuie să cumpere teste, cu siguranţă vom avea şi sprijinul FRF şi al LPF-ului, dar trebuie să ne organizăm cât mai bine şi să depăşim aceste momente. Vorbeam cu colegii mei de breaslă şi căutam variante cât mai accesibile şi cât mai rapide pentru a sprijini activitatea şi a începe antrenamentele cât mai repede, dar gândindu-ne că jucătorii, staff-ul şi oamenii de lângă echipă să fie protejaţi şi să aibă siguranţă că nu se va întâmpla nimic.”

Jucătorii Astrei vor primi în următoarele zile două salarii

Dani Coman a mai dezvăluit pentru Telekom Sport că jucătorii Astrei Giurgiu îşi vor încasa în perioada următoare două dintre salariile restante: ”Ieri am avut o discuţie cu patronul şi cu domnul Buduru şi zilele următoare se vor plăti două salarii. Avem un patron care îşi doreşte ca fotbalul să se joace pe teren, nu pe birourile federarilor, dumnealui ne-a sprijinit în momente mult mai grele decât în momentul de faţă şi îşi doreşte foarte mult ca acest club să meargă mai departe” a mai spus Dani Coman, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dani comanastra 

viewscnt
Articole similare