Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | La loc comanda! Decizia luată de şefii lui Dinamo după ce au intrat în conflict cu fanii! Mutarea care nu le pică bine nici jucătorilor

EXCLUSIV | La loc comanda! Decizia luată de şefii lui Dinamo după ce au intrat în conflict cu fanii! Mutarea care nu le pică bine nici jucătorilor
Comentarii

Dinamo îşi schimbă total strategia pentru sezonul viitor şi pare să se distanţeze de toate planurile pe care le avea în minte Mircea Rednic, iar acestea nu au inclus doar transferurile de jucători.

Din informaţiile Telekom Sport, oficialii clubului din şoseaua Ştefan cel Mare au decis ca în sezoul 2019-2020 meciurile de acasă să fie jucate pe stadionul Dinamo, nu pe Arena Naţională aşa cum a anunţat Mircea Rednic în urmă cu mai multe săptămâni.  Plecarea lui Rednic i-a pus pe conducătorii roş-albilor într-un conflict cu ultraşii, iar oficialii sunt acum convinşi că nu vor mai reuşi să vândă suficient de multe bilete pe Naţional Arena  pentru a acoperi costurile închirierii arenei.

Un meci jucat pe cel mai mare stadion al ţării i-ar fi costat pe dinamovişti peste 25.000 de euro, iar în aceste condiţii "câinii" se vor rezuma la a juca doar meciurile cu miză pe Naţional Arena.

Pe lângă suporteri, care în acest moment se află în conflict cu conducerea, decizia nu le pică bine nici jucătorilor, care şi-ar fi dorit să joace pe un stadion de măreţia Arenei Naţionale. 

"Să avem ocazia să jucăm pe un aşa stadion este ceva măreţ. Chiar dacă stadionul lui Dinamo nu este un stadion urât. Doar că poate suporterii erau puţin sătui de acel stadion şi poate aveau nevoie de o schimbare. Şi să joci meciurile de acasă pe un stadion cum este Naţional Arena, pentru noi poate fi un imbold în plus, pentru că, cu siguranţă, va veni mai multă lume la stadion", a declarat italianul Montini în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

În schimb, Ioan Filip este de părere că fanii vor veni pe orice stadion, dacă ei vor avea prestaţii bune: "Cu siguranţă şi ei vor veni dacă noi vom avea rezultate, dacă vom fi sus în clasament. Asta ne dorim. Asta ne propunem pentru anul viitor şi sper să vină în număr cât mai mare".

Afla mai multe despre: dinamofanistadion 

viewscnt
Articole similare