Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”La noi, orice greşeală se vede. E foarte greu pentru el”. Bogdan Lobonţ a vorbit despre erorile uriaşe făcute de Karius în finala UCL

EXCLUSIV | ”La noi, orice greşeală se vede. E foarte greu pentru el”. Bogdan Lobonţ a vorbit despre erorile uriaşe făcute de Karius în finala UCL
Comentarii

Bogdan Lobonţ, unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut fotbalul românesc, a vorbit, în exclusivitate la Telekom Sport, despre momentul dificil pe care Karius îl traversează, după gafele teribile din finala Ligii Campionilor.

Convocat, din nou, de Cosmin Contra pentru a fi alături de ”tricolori”, Lobonţ a acceptat invitaţia Telekom Sport şi a vorbit, printre altele, şi despre finala dintre Real Madrid şi Liverpool, câştigat cu 3-1 de gruparea din Spania.

Rezultatul este unul aşteptat, dacă ţinem cont de experienţa pe care o are Real Madrid. A câştigat Liga Campionilor pentru a treia oară consecutiv, e extraordinar.

Nu vreau să mă gândesc la ce simte Karius acum, numai în pielea lui să nu fii acum. Asta este viaţa portarului. Mie îmi place să asemăn fotbalul cu lumea filmului. Când produci un film, pentru o replică pe care o vedem noi la TV se lucrează cam opt sau chiar nouă ore la un film important. Acolo, o mică eroare, o taie oamenii de la montaj sau se mai trage o dublă. Însă noi suntem tot timpul live, iar orice greşeală se vede. La un portar, eroare se vede imediat pe tabela de marcaj”, a spus Lobonţ, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lobontkariusuclfinala,  

viewscnt
Articole similare