Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV La U Craiova, salariile nu se vor tăia pe perioada pandemiei: “Sunt foarte mândru de acest lucru!”

EXCLUSIV La U Craiova, salariile nu se vor tăia pe perioada pandemiei: “Sunt foarte mândru de acest lucru!”
Comentarii

Intr-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, Gică Craioveanu a confirmat că la formaţia din Bănie, salariile nu vor fi tăiate în această perioadă de criză, provocată de pandemia de coronavirus.

 În Liga 1 au început tăierile de salarii, dar la Craiova, unde se află unul dintre cluburile cu mari ambiţii din campionatul intern, pare să fie linişte. 

Gică Craioveanu spune că la Universitatea este totul în regulă şi dă asigurări că la formaţia din Bănie, salariile nu vor fi tăiate: „Nu! Noi cred că suntem cel mai serios club din România! La Craiova nu se vor opri salariile! Şi nici nu se vor micşora! Chiar dacă e criză.  Sunt mândru de acest lucru!” a mărturisit Craioveanu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul mare internaţional român, recunoaşte că îi este dor de fotbal: „Da! Foarte tare! Dar vom vedea iar fotbal anul acesa! Probabil prin luna iunie.” a mai spus fostul mare internaţional român.

Gică Craioveanu este în autoizolare la domiciliul său din Spania şi a povestit pentru Telekom Sport cum îşi petrece timpul în carantină, ce îi lipseşte din ţara natală şi care este primul lucru pe care îl va face când se întoarce în România. Mai multe detalii, AICI

Afla mai multe despre: craioveanu 

viewscnt
Articole similare