Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Larisa Iordache riscă să ajungă din nou pe masa de operaţie. Gimnasta are o singură şansă să scape de o posibilă intervenţie chirurgicală

EXCLUSIV | Larisa Iordache riscă să ajungă din nou pe masa de operaţie. Gimnasta are o singură şansă să scape de o posibilă intervenţie chirurgicală

Gimnastică

Comentarii

Larisa Iordache, cea mai valoroasă gimnastă a momentului, ratează prezenţa la Campionatele Mondiale din Japonia, care vor fi organizate peste o lună, din cauza problemelor medicale care-i dau mari batai de cap.

Dupa recidiva medicală pe care a suferit-o la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care i-a blocat accesul în finala de la bârnă, Larisa se confruntă din nou cu probleme la gleznă.

''Din păcate, Larisa încă nu este refăcută complet pentru a ne gândi la o posibilă participare a ei în competiţiile internaţionale. De curând, a fost la un consult la Viena. Glezna i s-a dezumflat, dar continuă tratamentul. La gleznă are o artroză şi un ligament smuls. Situaţia nu este deloc placută'', a explicat antrenorul sportivei, Cristi Moldovan, pentru telekomsport.ro.

Tot antrenorul dinamovist a explicat că, în cazul în care situaţia medicală a sportivei nu se va remedia în maximum şase sau opt săptămâni, aceasta riscă să fie supusă unei noi intervenţii chirugicale.

''Vă rog să mă credeţi că nici nu mai ştiu a câta intervenţie ar fi. Sper din suflet să nu se ajungă acolo'', a mai precizat Cristi Moldovan pentru telekomsport.ro.

Material scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: gimnastica 

viewscnt
Articole similare