Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Laszlo Sepsi nu renunţă! Petrece ore bune pe şantier, iar în puţinul timp liber se antrenează: "Am avut discuţii cu câteva echipe"

EXCLUSIV Laszlo Sepsi nu renunţă! Petrece ore bune pe şantier, iar în puţinul timp liber se antrenează: "Am avut discuţii cu câteva echipe"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În 2008, pe când avea doar 21 de ani, Laszlo Sepsi a fost transferat de Benfica Lisabona pentru aproape 2,5 milioane de euro. După aventura din Germania, de la Nurnberg, a decis să se întoarcă acasă şi a semnat cu U Cluj.


În paralel cu fotbalul, a decis să se implice şi în domeniul imobiliar, însă decesul tatălui său l-a forţat să abandoneze fotbalul şi să termine proiectul imobiliar de care se ocupa tatăul său. Petrece ore bune pe şantier, iar în puţinul timp liber se antrenează. Laszlo Sepsi nu se gândeşte deocamdată la retragere, iar următorul obiectiv e să-şi găsească o echipă.


Cum e perioada asta pentru tine?


E o situaţie neplăcută, total nouă pentru mine şi pentru toată lumea, mai ales că s-au închis atâtea activităţi şi stăm mult în cas, nu prea avem ce face. E o stare destul de ciudată.

Ce decizie ai luat în ceea ce priveşte cariera fotbalistică?
Nu pot să zic că am luat o decizie deocamdată. Anul trecut în vară a trebuit să renunţ pentru o perioadă la carieră. Am avut nişte probleme în familie, un eveniment neplăcut în familie şi am fost nevoit să renunt pentru o perioadă. M-am gândit ca în iarnă să mă axez să găsesc o echipă, dar n-a fost să fie.

Cât de aproape ai fost să semnezi cu Voluntari în pauza competiţională?
Am avut cu câteva echipe discuţii, printre care şi cu Voluntari. A fost o discuţie scurtă, am vorbit cu domnul Andone şi cu domnul Teja, dar nimic concret. A fost o discuţie şi acolo s-a oprit totul.

Te-ai implicat recent în domeniul imobiliar. Ce te-a determinat să faci asta şi cum merg lucrurile în această perioadă?
M-am implicat în domeniul imobiliar în anul 2018, chiar dacă înainte am mai avut câteva investiţii în acest domeniu. În momentul în care m-am întors din Germania, am terminat contractul la Nurnberg şi am decis să mă întorc în România pentru a-mi continua cariera fotbalistică la U Cluj, atunci am început un proiect mai mare de investiţii în Târgu-Mureş, unde am dezvoltat împreună cu partenerul meu un cartier destul de mare de locuinţe. Nu ştiu ce să zic cu această perioadă de criză cauzată de Coronavirus. Nu ştiu dacă putem vorbi momentan despre o criză financiară, cu siguranţă o să fie probleme. Atatea activităţi s-au oprit, dar deocamdată în domeniul nostru nu putem vorbi despre o criză, nici nu suntem specialişti să spunem exact. Deocamdată activitatea noastră continuă, bineînţeles cu măsurile de rigoare, am luat măsuri pentru a proteja angajaţii. Nu putem opri deocamdată lucrurile. Dezvoltarea cartierului merge mai departe.

Cum crezi că această pandemie va afecta fotbalul românesc?
Sunt foarte multe probleme, mai ales la Liga a doua, unde foarte multe echipe trăiesc de pe o zi pe alta, cu fotbalişti care câştigă foarte puţin, nu au condiţii de antrenament, de meciuri, stadioane, chiar dacă în ultima perioadă s-a investit foarte mult în infrastructură. Deocamdată sunt multe echipe care duc lipsă de aceste lucruri. E trist că nu se mai joacă, că s-au oprit toate activităţile sportive, dar important e să rămânem sănătoşi şi să sperăm că va trece această perioadă cât mai repede şi se vor relua meciurile pentru că mi-e dor de fotbal şi poate o să profit de această întrerupere a campionatului şi voi primi o ofertă ca să continui pe plan sportiv pentru că mai pot să demonstrez şi să joc la un nivel destul de bun.

Afla mai multe despre: laszlo sepsi 

viewscnt
Articole similare