Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Laude dinspre FCSB pentru Victor Piţurcă: ”Se vor bate la titlu. Piţurcă ştie să facă performanţă!”

EXCLUSIV Laude dinspre FCSB pentru Victor Piţurcă: ”Se vor bate la titlu. Piţurcă ştie să facă performanţă!”

FCSB

Comentarii

Narcis Răducan i s-a destăinuit lui Alexandru Rădulescu, într-un interviu acordat în exclusivtate Telekom Sport

Pentru Narcis Răducan, actuala campioană este cea mai puternică echipă din Liga 1 şi principala favorită la titlu: ”CFR este limpede că este principala favorită, mai ales că este pe primul loc. Joacă şi în cupele europene, poate de aici să zicem ar fi un avantaj pentru noi, celelalte, e un consum de energie foarte mare în grupele Europa League, de altfel s-a văzut că parcă în ultimele 2-3 săptămâni au avut o uşoară cădere. Şi ei au potenţial şi au adunat o zestre mare de puncte, adică e foarte important şi acest lucru” consideră directorul sportiv de la FCSB.

Răducan a lăudat şi mutarea Universităţii care l-a adus pe Victor Piţurcă antrenor: ”Craiova de asemenea o văd puternică, chiar dacă impactul produs de venirea lui Piţurcă nu se regăseşte imediat în clasament, este un om cu experienţă în a face performanţă şi sunt convins că foarte rapid va identifica tot ce are această echipă nevoie pentru a se bate la titlu. Văd patru echipe care se vor bate la titlu anul acesta, incluzându-ne şi pe noi, bineînţeles, chiar dacă noi suntem departe, eu sunt optimist că odată ajunşi în play off ne vom bate la primul loc” a mărturisit Narcis pentru Telekom Sport în exclusivitate.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe