Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf, cuvinte frumoase despre performanţa reuşită de Răzvan Lucescu la Al Hilal, câştigarea Ligii Campionilor Asiei: "Incredibil. E de lăudat!"

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf, cuvinte frumoase despre performanţa reuşită de Răzvan Lucescu la Al Hilal, câştigarea Ligii Campionilor Asiei: "Incredibil. E de lăudat!"

Stranieri

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Laurenţiu Reghecampf (44 de ani) a vorbit despre performanţa pe care a realizat-o Răzvan Lucescu (50 de ani) cu Al Hilal, echipă pe care a antrenat-o şi Reghe în trecut. Lucescu junior a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal, o performanţă incredibilă pentru trupa arabă.

Reghecampf a lăudat performanţa reuşită de Răzvan Lucescu şi a spus că pentru cei de la Al Hilal înseamnă foarte mult. Antrenor la Al Wasl în acest moment, Reghe a jucat finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, în 2014, şi a pierdut împotriva australienilor de la Sydney Wandereres, scor 1-0 la general.

"Îţi dai seama că este o performanţă incredibilă pentru Al Hilal, eu am jucat finala, am pierdut-o, el a ajuns, a câştigat-o.  Este un lucru pe care nu l-au mai făcut de foarte mult, mai ales în formatul nou. Hilal este o echipă foarte mare, este pentru fotbalul românesc, este pentru imaginea antrenorilor români, ceea ce a făcut Răzvan este de lăudat", a spus Laurenţiu Reghecampf, pentru Telekom Sport.

"De departe!", a spus fostul campion al României cu FCSB când a fost întrebat dacă Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia Saudită.



Răzvan Lucescu a câştigat Liga Campionilor cu Al Hilal după ce a învins în finala pe Urawa Reds cu scorul de 3-0 la general. În ceea ce-l priveşte, Laurenţiu Reghecampf a antrenat-o pe Al Hilal în perioada mai 2014 - februarie 2015.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfexclusivrazvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare