Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Declaraţia care anunţă mutarea pregătită de Gigi Becali

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Declaraţia care anunţă mutarea pregătită de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf s-ar putea întoarce la FCSB oricând. Asta susţine Anamaria Prodan, soţia fostului tehnician al echipei roş-albastre.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Anamaria Prodan a comentat situaţia soţului ei de la Al Wasl şi a confirmat că Reghecampf şi Gigi Becali au în continuare o relaţie foarte apropiată: ”Relaţia lui Laurenţiu cu Gigi Becali este una aparte, una foarte puternică. La orice oră, dacă Reghe nu are contract şi Gigi are nevoie în secunda aia se rezolva. Asta pentru că ei doi sunt unul şi aceiaşi persoană” a explicat agentul FIFA pentru Telekom Sport.

Tot Anamaria Prodan a explicat însă că momentan, situaţia lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl este sub control:  ”Nu s-a pus problema ca Laurenţiu Reghecampf să fie demis. El are 8 jucători accidentaţi în acest moment, alţi doi de la tineret şi alţi trei de la echipa mare sunt la echipele naţionale. Merge mai departe. Are un proiect pe doi ani, iar cei de la echipă ştiu exact valoarea lotului şi ce se întâmplă acolo. Nu s-a pus niciodată problema să fie dat afară” a mai adăugat Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: reghecampfgigi becali 

viewscnt
Articole similare