Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii după scandalul din jurul lui Dennis Man! L-a sunat pe Gigi Becali: "Sunt supărat pe el şi am dreptate să fiu"

EXCLUSIV | Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii după scandalul din jurul lui Dennis Man! L-a sunat pe Gigi Becali: "Sunt supărat pe el şi am dreptate să fiu"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a oferit primele declaraţii despre acuzaţiile lui Gigi Becali, cel care a susţinut că a fost şantajat de tehnician. De asemenea, Reghecampf nu a fost de acord cu metoda folosită în cazul transferului lui Dennis Man la Parma.

Laurenţiu Reghecampf, răspuns pentru Gigi Becali: "I-am spus că nu este corect ceea ce s-a întâmplat"

Familiile Reghecampf şi Becali s-au certat, după ce finanţatorul FCSB l-a introdus pe vărul său, Giovanni, în transferul lui Dennis Man la Parma. Anamaria Prodan a fost dată deoparte, deşi ea este agenta fotbalistului. 

Apoi, Gigi Becali, enervat de declaraţiile venite dinspre Anamaria Prodan, a susţinut că a fost şantajat de Laurenţiu Reghecampf, pe vremea când cei doi colaborau la FCSB. Omul de afaceri a tunat şi a spus că tehnicianul i-a forţat mâna să-i mărească salariul la echipă, altfel ar fi plecat. Totul s-a petrecut după ce Gigi Becali ar fi intrat la închisoare: "Am dat un mesaj şi am încercat să îl sun pe Gigi să vorbesc cu el şi să îi spun anumite lucruri pe care consider că am dreptul să i le spun ca prieten, ca fost colaborator al lui. Nu am putut să dau de el, de aceea i-am dat un mesaj în care i-am spus, este adevărat, i-am spus că nu este corect ceea ce s-a întâmplat. Cu toate că eu mi-aş fi dorit să vorbească cu mine lucrurile astea şi să clarifice cu mine anumite probleme, dar noi nu am avut niciodată asemenea discuţii şi niciodată nu s-a întâmplat acest lucru.  

Mi-a răspuns, am vorbit, dar normal, trebuia să rămână între noi aceste mesaje şi aceste discuţii. Sunt lucruri care nu ar trebui să ajungă în presă, sunt lucruri care se pot discuta între doi bărbaţi, oameni normal, fără să apărem pe la TV. Dar dacă asta a simţit că trebuie să facă este OK, trebuie să îi răspund ca să nu rămână lucrurile aşa în aer şi să nu creadă oamenii că este totul aşa cum a spus Gigi", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Telekom Sport.   

Gigi Becali a susţinut că Reghecampf i-a forţat mâna la două săptămâni după ce intrase la închsioare: "Nu au fost două săptămâni, că nimeni nu a putut să îl întâlnească pe Gigi după două săptămâni. Eu am mers la el după ce am terminat campionatul, eram deja campioni şi a fost o portiţă, am fost cu cineva din club. Am fost la Gigi şi erau nişte lucruri pe care le discutasem cu el înainte să i se întâmple ce i s-a întâmplat. Şi trebuia să le clarific cu el, da dar nu a fost vorba despre şantaj, nu a fost vorba de 30.000 şi nu a fost vorba de 15 mii sau ce a spus dânsul. Eu nu vreau să spun sumele, pentru că nu este ok. El mi-a cerut să vin acolo şi să discutăm aceste puncte care rămăseseră de discutat în momentul când a avut problema respectivă.

Noi, după acest incident, am lucrat mult timp împreună şi niciodată nu mi-a spus lucrul acesta. Şi consider că dacă avea o asemenea problemă trebuia să îmi spună, pentru că eu îl ştiu un om foarte corect şi direct. Pentru mine, în continuare el este omul cu care eu am câştigat foarte multe trofee, am făcut foarte multe lucruri împreună. În continuare are respectul meu şi prietenia pe care o simte şi o ştie că o are din partea mea", a mai spus antrenorul. 

Laurenţiu Reghecampf, despre scandalul transferului lui Dennis Man: "Nu este corect ceea ce a făcut"

"I-am spus că nu este corect ceea ce a făcut. Este clubul lui, el decide ce face. Clubul e club şi poate să facă ce doreşte. I-am spus că nu este corect să împingă jucătorul să semneze cu alt manager, mai ales ştiind relaţia pe care o aveam noi înainte şi pe care sper că o vom avea în continuare. Nu era o problemă din partea nimănui ca Giovanni să facă contractul dintre cluburi. Dar să te duci până acolo să împingi jucătorul să semneze cu acelaşi manager, doar pentru că a adus oferta....

Eu sunt supărat pe el şi am dreptate să fiu supărat. Eu nu am vorbit nimic de el, nu l-am contrat niciodată, nu am vorbit absolut nimic din discuţiile mele cu el cu absolut nimeni. Deci pentru lucrul ăsta cred că faţă de mine a greşit. Deocamdată cred că trebuie să lăsăm lucrurile aşa", a adăugat Reghecampf. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfgigi becalifcsbanamaria prodandennis man 

viewscnt
Articole similare