Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea şi îi învaţă pe stelişti cum să câştigă titlul: "Aţi uitat? Asta trebuie să faceţi, băieţi!" ;)

EXCLUSIV Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea şi îi învaţă pe stelişti cum să câştigă titlul: "Aţi uitat? Asta trebuie să faceţi, băieţi!" ;)

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf este antrenorul care a câştigat cu FCSB, două titluri de campion al României, primul după o pauză de 7 ani.

Într-un interviu în exclusivitate acordat Telekom Sport acesta dezvăluie cum a reuşit să se impună şi le transmite un mesaj jucătorilor de acum pentru a aduce în vitrina clubului cel de-al 27-lea titlu din istoria echipei.

"Ca antrenor m-am simţit cel mai mândru când am câştigat campionatul. Ca jucător nu îmi mai aduc aminte. Ca antrenor, în momentul când simţeam că vine iarna, aveam o diferenţă foarte mare de puncte şi simţeam presiunea din partea presei, a oamenilor. Şi după 7 ani din nou Steaua câştigă campionatul! A fost un sentiment foarte frumos, m-am simţit împlit. Am câştigat campionatul, dacă nu mă înşel, cu 5 etape înainte", spune Reghecampf.

Antrenorul dezvăluie secretul şi transmite un mesaj clar jucătorilor de acum: "Cel mai important lucru cu care am câştigat noi campionatul a fost disciplina de la echipă! Valoare aveau jucătorii foarte mare, numai că trebuiau puşi exact ca un puzzle care trebuia lucrat şi făcută imaginea corectă. Când am început cantonamentul în Austria am avut anumite incidente cu câţiva jucători care comentau la antrenamente, că e prea greu, că suntem fotbalişti, că suntem cu mingea.

Am reuşit să mă impun în faţa lor şi îmi aduc aminte în Europa League, la ultimul meci la Copenhaga, când ne-am calificat în primăvara europeană. Am stat la masă cu ei după meci, am vorbit şi ei au venit la mine şi mi-au spus că nu i-am lăsat în momentele când ei au simţit că e greu! I-a ajutat foarte mult", a dezvăluit antrenorul lui Al Wasl pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsbtitlusecretmesaj 

viewscnt
Articole similare