Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lecţie de la Gică Hagi! "Regele" îl învaţă pe Gigi Becali cum să dea lovitura cu una dintre "perlele" sale: "Aşa trebuie să joace!"

EXCLUSIV | Lecţie de la Gică Hagi! "Regele" îl învaţă pe Gigi Becali cum să dea lovitura cu una dintre "perlele" sale: "Aşa trebuie să joace!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

În lumina rezultatelor mai mult decât modeste înregistrate de naţionala de seniori a României în confruntările cu Islanda, Norvegia şi Austria, încă mai există şi oameni de fotbal optimişti, care văd potenţial şi care cer timp de reconstrucţie. Este şi cazul lui Gheorghe Hagi, neobosit în tentativa de a recreea "Luceafărul" performant al anilor 80, precursorul performanţelor formidabile înregistrate în următorul deceniu.

Lecţie de la Gică Hagi! "Regele" îl învaţă pe Gigi Becali cum să dea lovitura cu una dintre "perlele" sale

Nu mai este antrenorul celor de la Viitorul Constanţa, însă "taie" şi "spânzură" tot ce mişcă la Viitorul Constanţa. S-a plasat în umbră, mai tăcut decât ne obişnuisem, dar este acolo şi nu se abate de la ţelurile lui. Viitorul a schimbat generaţiile, iar Hagi a simţit nevoie de a se axa mai mult pe management decât pe antrenorat, oferindu-i spaniolului Ruben de la Barrera "hăţurile" echipei.

Cu mai mult timp de cercetare la dispoziţie, omul considerat de mulţi drept cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile, nu pierde din vedere nimic din ce se întâmplă la echipa naţională de seniori a României, acolo unde este selecţionat cu regularitate fiul său, Ianis Hagi. Chiar dacă rezultatele sunt mult sub cele pe care generaţia lui o reuşea în anii 90, Gică Hagi rămâne optimist. Simte că, cel puţin din punct de vedere ofensiv, vin din spate tineri talentaţi, care în timp vor demonstra că sunt plini de calităţi şi vor deveni jucători de clasă.

Gică Hagi îi oferă un sfat gratuit finului Gigi Becali, patronul de la FCSB, privind modalitatea de a-l face pe Florinel Coman să dea cel mai bun randament pe teren. Hagi este cel care l-a descoperit la Brăila, la adus la Viitorul şi a făcut din el un jucător de echipă naţională, deci îl cunoaşte foarte bine.

"Pentru mine, Coman trebuie să joace numai în atac, nu să vină în apărare. Cu cât vine în apărare, cu atât devine vulnerabil. E prea departe poarta de el. Sunt trei jucători care mie îmi plac foarte mult. Man, Coman şi...? Şi cel pomenit înainte, nu mai zic că e fi-miu. Sunt trei jucători în care am mare încredere. Sunt jucători de competiţii europene şi chiar mai mult. Depinde de cursul lor, dar au un potenţial enorm. Aşa că în atac stăm bine", a declarat Gheorghe Hagi în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport, în urmă cu câteva zile.

Acceptă Florinel Coman să plece în MLS de această dată?

Zilele trecute, presa din Statele Unite anunţă că oficialii clubului deţinut de grupul de investiţii, care are în portofoliu şi Manchester City, au început deja să-i caute un înlocuitor pe măsură lui Alexandru Mitriţă. Atacantul român a fost împrumutat, la începutul acestei luni, în Arabia Saudită, la Al Ahli Jeddah, până în ianuarie 2022. Marele favorit al americanilor este Florinel Coman, în schimbul căruia au pus pe masă 10 milioane de euro, plus un procent de 50% dintr-un viitor transfer, ofertă pe care Gigi Becali ar fi tentat să o accepte. Florinel Coman a fost aproape să ajungă în MLS şi iarna trecută, însă a refuzat să semneze cu Orlando City.

Afla mai multe despre: gica hagi sfat gigi becaligigi becali florinel coman gica hagi 

viewscnt
Articole similare