Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Legendarul Fernando Hierro despre Gică Hagi: ”Îl ador! E un lucru minunat ce a făcut la academia sa”

EXCLUSIV Legendarul Fernando Hierro despre Gică Hagi: ”Îl ador! E un lucru minunat ce a făcut la academia sa”

Farul Constanța

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Fernando Hierro şi-a răpit câteva minute pentru a vorbi despre fostul său coechipier, Gică Hagi.

Este unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria fotbalului modern, iar la Madrid numele său este o adevărată instituţie. Considerat de iberici cel mai bun fundaş din istoria ţării, Fernando Hierro şi-a răpit câteva minute pentru a discuta cu Telekom Sport despre Gică Hagi, fostul său coechipier de la Real Madrid: ”Îmi amintesc cu toată dragostea din lume de România ştiind că aici sunt jucători magnifici, legende extraordinare, Hagi, prietenul meu. Am fost colegi la Real Madrid şi îl ador pentru că este fantastic, o fiinţă minunată şi un jucător spectaculos. Îl ador pe el, pe familia lui. Ştiu că are academia lui, e minunat. E o senzaţie pe care nimeni nu o poate înţelege, cineva care vine din afara fenomenului, că el a fost o legendă şi a făcut un lucru minunat cu acea academie pentru jucători tineri” a mărturisit Hierro, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ajuns la 51 de ani, Fernando Ruiz Hierro, omul care a condus Spania la turneul final din Rusia este un nume uriaş în istoria Realului. Campion al Spaniei de 5 ori cu Real Madrid, Hierro a cucerit de trei ori UEFA Champions League şi de două ori Cupa Intercontinentală cu formaţia blanco. Are în total  17 trofee în tricoul formaţiei sale de suflet şi a fost declarat cel mai bun fundaş din lume în 1997-1998.

Hierro este şi unul dintre cei mai buni marcatori din istoria naţionalei Spaniei, pentru care a marcat 29 de goluri în 89 de selecţii. În 1999 el a jucat 6 meciuri în tricoul Spaniei şi a marcat de 5 ori! În 14 ani la Real Madrid are peste 600 de meciuri disputate în toate competiţiile şi mai mult de 100 de goluri marcate. 

Afla mai multe despre: fernando hierrogică hagireal madrid 

viewscnt
Articole similare