Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Leo Grozavu, extrem de supărat după ce meciul Dinamo - Sepsi a fost mutat: "Ni se bagă pumnul în gură! Totul se face după anumite interese!"

EXCLUSIV | Leo Grozavu, extrem de supărat după ce meciul Dinamo - Sepsi a fost mutat: "Ni se bagă pumnul în gură! Totul se face după anumite interese!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că meciul cu Dinamo s-a reprogramat pentru duminică, 21 iunie, după ce "câinii" au avut un caz de Coronavirus în echipă. Fost fotbalist la Dinamo, Grozavu a vorbit în termeni duri despre decizia luată de LPF.

Grozavu a spus că "ni se bagă pumnul în gură" şi că totul se face după anumite interese, în funcţie de cine e mai puternic. Antrenorul lui Sepsi e nemulţumit de faptul că echipei sale i se aglomerează programul, având în vedere că trupa covăsneană e calificată în semifinalele Cupei României, unde va întâlni Poli Iaşi.

"Este destul de dificil de comentat pentru că aş intra pe o pantă periculoasă în primul rând pentru mine. Este clar că în România totul se face în funcţie de interese, în funcţie de cine e mai puternic. Ai mei trebuie să închidă gura, să asuclte şi să respecte, nu au ce face. Ni se pune pumnul în gură, nu se ţine cont de celelalte cluburi de fobal. Că nu există doar unii, trebuie să fie toată lumea supusă unei legi, unei reguli. Din păcate în România, în fucţie de interese, unii respectă şi unii nu.

Suntem participanţi în Cupa României. Am încercat să dăm o mare atenţie pentru că tot dumneavoastră, mass media, atunci când o echipă nu tratează serios o competiţie, imediat o taxaţi. În momentul în care o echipă ajunge într-o comeptiţie se aglomerează foarte tare programul. Dacă noi în acest an ai vrut să mergem departe în Cupa României, ne-am asumat  şi în acelaşi timp at trebui să existe o echitaţie. De exemplu, Dinamo nu a jucat, sunt odihniţi, ne preiau pe noi, care venim deja după două jocuri la 3 zile. După care jucăm Cupa la un interval foarte scurt, vine un alt meci de campionat. Atâta timp cât celelete echipe au pauza de o săptămână, eu nu o am pentru că jucăm la 3 zile. Clar că nu îmi convine asemenea situaţie.

Poveşti. Eu le ştiu astea cu poveşti, nu s-au antrenat. Dar ce au stat în pat în camera de hotel?! Eu nu cred aşla ceva, altefl o echipă cu o zi în plus sau în minus s-ar salva. Respect clubul Dinamo, am jucat atâţia ani la Dinamo. Nu am nici cea mai mică problemă, dar e lcar că lucrurile nu sunt în regulă. Adică se ţine cont doar de Dinamo, nu se ţine cont de Sfâtu Gheorghe. Nu mi se pare normală situaţia, se aglomerează programul. Toată lumea are de pătimit. unii au de suferit,  unii au de profitat"
, a spus Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

"Nu ne ascultă nimeni. Batem la uşi închise!"

Tehnicianul a continuat discursul său extrem de dur. "Am făcut un porgram cu ciclul de meciuri, sâmbătă, miercuri, sămbătă. Eu, azi, ştiind că jucăm sâmbătă, mi-am programat un anumit tip de antrenament. Nu am putut să... Adică mi-am făcut antrenamentul pentru meci sâmbătă. Totul s-a schimbat, eu nu mai am cum să îmi fac antrenamentul pe care mi l-aş fi propus dacă jucam duminică. Suntem o echipă care ne adaptăm, oricum ni se pune pumnul în gură. Nu ne ascultă nimeni. Dar nu e normal. Nu e normal, dar oricum batem la uşi închise.

Niciodată nu o să poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar nici nu poţi să faci în folosul altuia. Iar la noi în românia se întâmplă. Legea este făcută pentru cei fraieri, aşa e făcută legea în România.

Dinamo credeţi că ar putea să joace acum în condiţiile în care s-au antrenat câte 3, cât ne-am antrenat în pandemie, în stare de urgenţă? Că nu s-au antrenat cu toată echipa. cu toae astea nu vor să joace sâmbătă, vor să joace duminică. Credeţi că o zi ar fi contat? Dacă faci o zi de antrenament cu echipa, crezi că contează?

Te-ai antrenat 4 zile câte patru şi a şasea zi faci cu toată echipa, credo că te ajută. O zi în plus nu cred că contează. Dinamo sunt absolut convins că s-a antrenat normal. +Dar probbail sut alte dedesupturi. Nu vreau să acuz, dar dacă ni s-a dat o programare iniţială, să ne ţinem toţi de ea. Cei care sunt în cauză ar trebui să suporte ei consecinţele, nu să suportăm noi care ne-am pregătit normal, ne-am antrenat pentru un numit program, acum ne schimbă nouă programul să fim noi ăia"
, a mai spus Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Dinamo - Sepsi se va juca duminică, 21 iunie, de la ora 17:00, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1, şi va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: sepsidinamoleo grozavumeci 

viewscnt
Articole similare